zibix89 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam,Chciałbym Was prosić o wybór dobrych i najlepiej tanich wyrzutni i jednego moździerza.Mam jeszcze prośbę jeśli możecie podać przy tym sklep w ktorym zakupie to najtaniej.Jeśli jest to zły dział to bardzo przepraszam. Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 9 Grudnia 2009 zależy w jakich cenach, dosyć tanie bo ok. 30 zł to np.:JW90 Show of Fireworks (chociaż wg. mnie to średnia)JW21 CondorJW25 Cudak BatteryJW05 PlutonJW14 Arctic (najtańsza bo ok.15 zł)i z Biedronki jeśli będą to Mistrzowie Ognia 6 i ta 30 strzałówkaa z możdzierzy to słyszałem że z Lidla ten moździerz jest dobry z firmy Super Power Cytuj
0 zibix89 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 100-150 złotych wg. mnie wystarczy mam już jedną wyrzutnię Jaguar. Cytuj
Pytanie
zibix89 0
Witam,
Chciałbym Was prosić o wybór dobrych i najlepiej tanich wyrzutni i jednego moździerza.
Mam jeszcze prośbę jeśli możecie podać przy tym sklep w ktorym zakupie to najtaniej.
Jeśli jest to zły dział to bardzo przepraszam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi