wybuchowiec1 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ja zdecydowanie polecam Super Power.Kupiłem ich nowy moździerz P8601.Extra efekty (jak w profesjonalnych szelkach). Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witamy kolejnego przedstawiciela firmy tym razem SPCzy będą dostępne może jakieś filmy tych nowych moździerzy. Wiem że firma Super Power w tym roku znacznie powiększyła ofertę tych artykułów i ciekawią mnie ich efekty.Pozdrawiam Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja mam pytanie do ciebie wybuchowiec1Czy będą jeszcze jakieś nowości z SP w 2009 roku?I drugie pytanieCzy jest może jakiś sklep w Opolu który ma produkty SP? Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgadzam się w 100% co do firmy Superpower, ale wg mnie te posty powinny być przeniesione do tematu o SP, bo już taki jest nie jeden Mam nadzieje że jeszcze się do Was wybiorę w tym roku, bo petardy które przetestowałem (T.N.T., Zenga, Super Top) są świetne! :mrgreen: Cytuj
wybuchowiec1 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 W tym roku jest nadzwyczaj dużo nowości.Baterie, rakiety, moździerze i kilka nowych hukówek.Warto zajrzeć: http://superpower.pl/?page=34&cat=29Super Power to importer więc cenami też was napewno pozytywnie zaskoczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi