Anton 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Symbol: Symbol: HE1095Nazwa: TNT DYNAMITEOpis: ????Zdjęcie: Film: Cena hurtowa: - nie znam -wspomóżcie prosi, co to za petardy, kto wie, że on robi, który maje efekt? :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Miałe je na sylwester 2008/2009 Są głośniejsze od FP3new Jorga. U mnie w hurtowni 20 zł = 20 sztuk, bardzo polecam, są naprawdę świetne i jeszcze raz piszę, że są głośniejsze od fp3new , podchodzą one pod małego achtunga, na prawdę polecam te petardy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Kupiłem z kolega paczke na pół kosztowała 18zł za 20szt.powiem tak, petarda super cena wychodzi poniżej 1zl za sztuke ale strzelajcie w pobliżu budynków bloków itp - WIEKSZY HUK :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemus_lw 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ogólnie bardzo dobra petarda, jest solidnie wykonana i ma bardzo gruby korpus (ciut grubszy od FP3). Sądziłem że bedzie lepsza od FP3 ale jednak tak nie jest. W moich testach przeprowadzonych z dala od zabudowań wypadła coś na poziomie colour salute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nawet niezła, kupiłem dzisiaj 2 na odpuście.Zdecydowanie polecam.I zawsze może robić jak rekwizyt do westernu. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi