Gość karmel5061 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam wróciłem z sklepu z fajerwerkami i kupiłem tam Decybele Nitro (FP3/NEW) tylko małe :evil: Wygląd jest taki sam jak zwyczajne ale są małe i jest napisane takie coś "FP3 Small" :shock: Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ale po co ten temat? :twisted: chciałeś się pochwalić czy co? Jeśli tak to nie udało ci się. Zadaj jakieś pytanie albo napisz to w temacie o fp3 new --' Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ale po co ten temat? :twisted: chciałeś się pochwalić czy co? Jeśli tak to nie udało ci się. Zadaj jakieś pytanie albo napisz to w temacie o fp3 new --' Panie Mądry chodzi mi o to czy miał je ktoś i czy są głośne..... :roll: Hestia za dychę. Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Panie (nie)Mądry, takie rzeczy się pisze na początku, co ja mam się domyślać co chcesz powiedzieć? Cytuj
Pytanie
Gość karmel5061
Witam wróciłem z sklepu z fajerwerkami i kupiłem tam Decybele Nitro (FP3/NEW) tylko małe :evil: Wygląd jest taki sam jak zwyczajne ale są małe i jest napisane takie coś "FP3 Small" :shock:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi