dareczek_86 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dziś na wykopie został wrzucony filmik z holenderskiej kampanii społecznej dotyczącej fajerwerków: http://www.shithappens.nl/ :arrow: Tutaj mamy oficjalną stronę akcji.Trochę inne podejście niż zazwyczaj w polskich kampaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Widziałem to ale nie wiem oco chodzi ... : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareczek_86 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 No widać na filmiku, jak typ odpala rakiete, która się przewraca i trafia tego typka co przed chwilą się cieszył do kamery. Po czym on trafia na salę operacyjną i rekonstruują mu twarz. W polskich kampaniach zakończyło by się pokazaniem jaką ma zmasakrowaną twarz, a tu trochę inne podejście... ale nie będę zdradzał dla tych co jeszcze nie obejrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Aha... jakoś mi się to nie podoba :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 wczoraj ten filmik dodałem w temacie "fajerwerki w mediach" ale chu* trzeba zaspamować....http://www.forumfajerwerki.pl/fajerwerki-w...1,100.htm#50564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 przeciez to było takie zalosne,jesli tam maja takie podejscie to im wspolczuje.Rakieta wzlatuje na metr nagle skreca w goscia i jebudu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 To tak jakby wyrzutnia zaczęła latać jak rakieta i wybuchać jak petarda : O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareczek_86 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 wczoraj ten filmik dodałem w temacie "fajerwerki w mediach" ale chu* trzeba zaspamować....http://www.forumfajerwerki.pl/fajerwerki-w...1,100.htm#50564 Możesz wierzyć lub nie, ale szukałem wcześniej na forum, po prostu wpisałem w wyszukiwarkę "shit" czyli początek nazwy kampanii i nie znalazło tego filmiku. Nie zależy mi na spamowaniu bo niby jakie miałbym czerpać z tego korzyści? Tak jak wspomniałem filmik zobaczyłem dziś na wykopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Spoko luz mnie i tak się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareczek_86 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pewnie u nas w TV też pewnie coś przed sylwestrem wrzucą, a na pewno będzie to jeden z głównych tematów wiadomości :razz: ps. Pamiętam jak 3 lata temu kumpel był tak narąbany, że odpalił achtunga i zapomniał go wyrzucić... Dopiero drugi kumpel kopnoł go w rękę i mu wyleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pewnie u nas w TV też pewnie coś przed sylwestrem wrzucą, a na pewno będzie to jeden z głównych tematów wiadomości :razz: ps. Pamiętam jak 3 lata temu kumpel był tak narąbany, że odpalił achtunga i zapomniał go wyrzucić... Dopiero drugi kumpel kopnoł go w rękę i mu wyleciał. Jakos mi sie nie chce wierzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Jak dla mnie ta reklama jest żałosna nic mądrego nie pokazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ludzie śmiać się nie potraficie... to co z tego że nic mądrego nie pokazuje... przecież każdy kto ma dobrze poukładane w głowie wie że to jest niezła ściema, poza tym ciężko śmiać się z mądrych rzeczy... Ja rozumiem że niektórzy jak poprzednik mają 13 lat i że mama może oglądnąć taką rzecz i niezła kicha w domu bo to ma wpływ na starszych ludzi... ale tak szczerze to kurka fajerwerki są od 18+ albo pod opieką, więc nie miejcie pretensji do starszych osób (Czyt. rodziców) że się martwią... Nie wiem jak u Was ale u mnie w tym wieku rakiety i wyrzutnie odpalałem z ojcem, a nawet go wołałem żeby poszedł ze mną, może to wynikało z dobrych relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Co do reklamy, to zupełnie nietrafiona, bezsensowana. Co do uważania na fajerwerki+troska najbliższych to tego nigdy nie za wiele i kazda kampania promująca uważną zabawe pirotechniką jest potrzebna, zwłaszcza w sezonie. Tyllko, że czasami treść reklamy zostaje przesłonięta przez nadmierną wyobraźnie specjalistów od reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Pokazują skutki a rzadko co pokazują jak się powinno odpalać. To jest błąd :???: a najlepiej pokazywać to i to, ale też bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi