wapster 0 Opublikowano 11 Grudnia 2009 S-PIROul. Janickiego 33 - Teren Uniwersytetu Technologicznego71-784 Szczecintel. 501-382-871tel. 501-086-016mail: biuro@s-piro.plstrona: www.s-piro.plZnam właścicieli, bardzo mili ludzie. Da się z nimi pogadać. Cytuj
fajerwerk 0 Opublikowano 17 Lutego 2010 W grudniu robiłem u nich zakupy-jestem bardzo zadowolony, polecam.Takich cen nie dostałem, mimo 7lat zakupów, na Kolumba.Kobylankę i Dworcową też sprawdziłem - nie mają szans.Faktycznie bardzo mili i da się z nimi dogadać. Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Pytanie do tych którzy tam kupowali , jest o wiele większy wybór niż na kolumba ? podajcie jakieś przykładowe ceny Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 19 Grudnia 2010 FP1 Jaja dinozaura 4,9 zł FP8 6,5zł JW68 NG12 46 zł JW09 Styx 25,5 złJW59 SoF 89 złJS01S Piccolo 0,9 złJF10 Trole 9,3złWybór jest o wiele większy Cytuj
jano 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zdecydowanie polecam tą hurtownię!Ceny rzeczywiście są hurtowe, właściciele są bardzo dobrze nastawieni do klientów, pomagają w doborze i jest w czym wybierać. Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Był moździerz Super Artillery cena 28,30zł. Są dostępne prawie wszystkie produkty Jorga Jest także trochę produktów Triplexa Cytuj
kosteczko 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 pojade,odwiedze,zdam relacje jeszcze czuje nie dosyt,a pieniadzy trochu zostalo Cytuj
kosteczko 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 wiem że nie będzie na temat ale kupowales w szczecinie fp3 ? a jak tak to za ile i gdzie ? Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 W S-piro są FP3 ale nie kupowałem, nie wiem w jakiej są cenie, ale nie jest to cena hurtowa, jest to jednen produkt którego nie mają po cenie hurtowej, ja kupowałem 10 grudnia, ale do tego czasu mogło się to zmienić ^_^ Cytuj
kosteczko 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dużo rzeczy było a trochu też nie było fp3-20złdiablo jr8-15zlartic-15złjaguar-15złstyx-25-26 nie pamiętammars,kasjopeja-20 złrzymskie ognie 55 shots(6 szt)- 12 złAtn3(12 szt)-30 złwenus,uran,pluton,-25 złfp8 6szt - 10 złcracker(20szt.)-50 gr było jeszcze trochu ale zapamiętałem to najbardziej popularne Cytuj
psychopath 0 Opublikowano 20 Listopada 2011 Kiepsko trochu tam trafić bo nie ma żadnych wskazówek ale po 5 min szukania znalazłem drzwi i hurtownie Cytuj
Kacperkiewicz 0 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Czyli mówicie że taniej i lepiej niż na kolumba? Proszę o szybką odpowiedź Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 24 Grudnia 2011 wydaje mi się że jest taniej niż na kolumba, jestem tego prawie pewny. Na kolumba z cenami robią co chcą, byłem 2 tyg przed sylwestrem - speed4 rakiety kosztowały 23zł, a potem za tydzień już 27 zł więc nie powiedziałbym że jest to cena hurtowa. Cytuj
Mks 2 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nie wydaje mi się. Dziś robiłem zakupy na Kolumba tzn dałek zamówienie z www.fajerwerkitanio.pl Jak dla mnie to Kolumba wygrywa Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 24 Grudnia 2011 wszem i wobec mówię że na necie mają o wiele taniej niż na miejscu Cytuj
fx-er 0 Opublikowano 24 Czerwca 2012 W Szcecinie potrzebowałem kilka rzeczy na ślub i tylko w S-piro znalazłem kilka tortów i rakiet od ręki,mimo to że nie sezon-przyjechali, otworzyli, doradzili. Jestem mega zadowolony z obsługi. Cytuj
PiroMarina 1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 W Szcecinie potrzebowałem kilka rzeczy na ślub i tylko w S-piro znalazłem kilka tortów i rakiet od ręki,mimo to że nie sezon-przyjechali, otworzyli, doradzili. Jestem mega zadowolony z obsługi. Proponuję zajrzeć teraz do s-piro.pl-gdzie oferta jest dużo bogatsza, są nowe produkty od różnych importerów,starannie wybierane przez nas na prezentacjach towaru. A jesteśmy firmą strzelającą profesjonalne pokazy fajerwerków jako jedyna w Szczecinie i znamy się na efektach pirotechnicznych.Cenowo też - nikt nas nie przebije, nasi klienci dostają najniższe ceny!www.fajerwerkiszczecin.pl Cytuj
Mks 2 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Przechodziłem dziś obok namiotu S-PIRO obok Carrefoura na Mieszka. Zajrzałem i Ceny tam trochę drogie . Kasjopeja-50złFP3-20ZŁ Cytuj
bomber 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Przechodziłem dziś obok namiotu S-PIRO obok Carrefoura na Mieszka. Zajrzałem i Ceny tam trochę drogie . Kasjopeja-50zł FP3-20ZŁ Powiem wam-byłem w sobotę 9.02.13 na hurtowni S-PIRO i zrobiłem zakupy. Bardzo jestem zadowolony, bo mają towar na miejscu w dobrych cenach. Doradzili efekty z własnego doświadczenia, nie wiedziałem że oni tak mocno strzelają po Polsce i za granicą. Strzelałem u kolegi na kawalerskim-wje...chane efekty dobrali.Polecam profesjonalistów! A co do stoisk gdzieś-tam i wysokich cen,to wszyscy gdzieś zarabiają. Trzeba iść od razu do hurtowni. U nich na stronie http://s-piro.pl cały czas są też informacje o promocjach. Cytuj
Edziuu 0 Opublikowano 15 Listopada 2014 Nie wiem czy sklep jeszcze funkcjonuje ale na stronie internetowej mają bardzo kuszące ceny ;D Cytuj
PiroMarina 1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Sklep i hurtownia funkcjonują i to na pełnych obrotach, w tym roku przygotowaliśmy bardzo bogata ofertę dla naszych klientów hurtowych i detalicznych, znacznie zwiększyliśmy asortyment. Ceny u nas zawsze są kuszące, tak że zapraszamy na zakupy na sklep:dobrefajerwerki.pl oraz na hurtownię S - PIRO codziennie od 9.00 do 19.00, w niedzielę od 10.00 do 17.00 Cytuj
PiroMarina 1 Opublikowano 5 Grudnia 2019 W dniu 30.11.2014 o 14:54, PiroMarina napisał: Sklep i hurtownia funkcjonują i to na pełnych obrotach, w tym roku przygotowaliśmy bardzo bogata ofertę dla naszych klientów hurtowych i detalicznych, znacznie zwiększyliśmy asortyment. Ceny u nas zawsze są kuszące, tak że zapraszamy na zakupy na sklep:dobrefajerwerki.pl oraz na hurtownię S - PIRO codziennie od 9.00 do 19.00, w niedzielę od 10.00 do 17.00 Hurtownia fajerwerków S - PIRO jest przeniesiona od roku na ul. Cmielewskiego 20C w Szczecinie, vis a vis Browaru Bosman i pracuje już od początku listopada w świątecznym rytmie-od 9:00 do 20:00. W niedzielę również pracujemy. Asortyment imponujący i dla każdego znajdzie się coś fajnego-czy to hucznego czy to bardziej efektownego bez hałasu...Oferta na pewno najbogatsza w Szczecinie, więc zapraszamy serdecznie! Strzelajmy na Sylwestra! Fajerwerki są legalne i tyle w temacie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi