velibrum 12 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Czy ktoś już kupował w tym sklepie fajerwerki? Ile kosztuje wysyłka? Pytam bo chciałbym kuoić kilka produktów. Za wszelkie odpowiedzi z góry dzięki. Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Posiedziałem trochę na tym e-sklepie, ceny dosyć ciekawe, np. EXCLUSIVE COLLECTION 36zł, a za ten sam zestaw normalnie w sklepie przed sylwestrem musiałbym zapłacić 60zł. Za przesyłkę płaci się chyba 30zł, jakaś przesyłka ekspresowa niezależnie od wagi. Niestety napisałem do niech e-maila kilka dni temu i nikt nie raczył odpisać. Ogólnie to ciekawie się to wszystko prezentuje, jeśli nie skorzystam z e-sklepy Krzyśka to pewnie na wulkanie coś zmówię na lato. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 jeśli nie skorzystam z e-sklepy Krzyśka to pewnie na wulkanie coś zmówię na lato. To nie skorzystasz...Pisałem do niego na gg bo też chciałem zamówić w ciągu roku i napisał,że fajerwerki będą dopiero pod koniec listopada,a teraz to będą tylko mniejsze :neutral: . Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2007 jeśli nie skorzystam z e-sklepy Krzyśka to pewnie na wulkanie coś zmówię na lato. To nie skorzystasz...Pisałem do niego na gg bo też chciałem zamówić w ciągu roku i napisał,że fajerwerki będą dopiero pod koniec listopada,a teraz to będą tylko mniejsze :neutral: . Mówisz o sklepie Krzyśka czy o wulkanie :?: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ceny wysokie w tym wulkanie jak mało gdzie (za big day`e chcą 148,50zł , ja za takie same zapłaciłem w tamtym roku 50zł , a koło realu/M1 w tych budkach [bardzo wysokie ceny] chcieli stówe).Odradzam. Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 22 Stycznia 2007 W końcu się doczekałem, odpowiedzieli na mojego e-maila. "sprzedaż odbywa się przez cały rok, można za pobraniem, ale preferowany jest przelew, ze względu na okres po sezonie, niestety nie mamy całego asortymentu, ale proszę zamówić, przesyłka to kwota od 30zł - stawka wg wagi kuriera, pozdro Maciej" Cytuj
wapster 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 https://wulkanfajerwerki.sklep.pl/ Asortyment to Triplex, Tropic i Jorge Nie maja wygórowanych cen a teraz jeszcze ta promocja!!! SUPER PROMOCJA Włascicielem sklepu jest Wulkan Fajerwerki z Pruszcza Gdańskiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi