velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Symbol: TXB602Nazwa: Backyard Fun Efekty: czerwono-niebieskie piwonie, białe,stroboskopujące gwiazdki, zielono-purpurowe piwonie, na koniec crackling.Zdjęcie: Film: http://www.youtube.com/watch?v=gm8FrNz0mowCena hurtowa: 13 złOpis: Mała 16 strzałowa bateria o kalibrze 20 mm. Świetny produkt! Puściłem w tym roku 2 baterie TXB602 i muszę powiedzieć że mają piękne efekty. Bardzo rozłożyste i różnorodne. Nie zgadłbym że mają tylko 20 mm. W tej cenie jest to niesamowicie opłacalna wyrzutnia i spokojnie mogę stwierdzić że jest HITEM tego sezonu.Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 czeka u mnie na szafeczce na sylwestra i bedzie to wyrzutnia otwierajaca główne strzelanie wiec mam nadzieje ze pokaze co mozna zrobic z 20mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 tak,jest swietna mam ja,mysle ze za rok tez bedzie w moim stuffie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mój film: http://www.youtube.com/watch?v=k2W06Zd55yUW tych wymiarach i w tej cenie NIC lepszego nie dostaniemy.Sporo strzałów i są one naprawde ładne.Triplex się spisał, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ładna mała wyrzutnia ciocia ( z klasy) miała :smile: dużo strzałów jak na niską cene w e leclercu za 9,99 FILM:http://www.youtube.com/watch?v=JHwGZGfmf98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejrio 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 kuzyn miał w sylwestra txb602 i txb668 jak za 10 zł to piękna ale jw103... o niebo lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babel. 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Miałem tę wyrzutnie . Naprawde polecam . Świetny efekt jak za 9 zł 16 strzałów . meine filmik ---> http://www.youtube.com/watch?v=7yO_PZq0vVw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wl79hVlRih8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Następnym razem obstawiaj wyrzutnie cegłami Rozumiem że nie chciało ci się taszczyć cegieł do tak małej wyrzutni, ale pozory mylą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Następnym razem obstawiaj wyrzutnie cegłami Rozumiem że nie chciało ci się taszczyć cegieł do tak małej wyrzutni, ale pozory mylą. Właśnie o to chodzi że była obstawiona i nie wiem jakim cudem mogła się przewrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verbusek 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wyrzutnia ekstraklasa! Miałem dwie i przy jednym z ładunków był za słaby korpus, wzbił się ledwo do góry ten ładunek i spadł metr koło mojego brata i kuzyna. Dziura była w śniegu duża. Kupiłem je po 8,80zł w tym czymś jak fajerwerkimarket.pl ale przynajmniej na TXB602 się nie zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bx2 6 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Z serii tych małych wyrzutni minimalnie gorsza od Magic key, ale również rewelacyjna jak na swoją cenę 8.80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TUzindbgeDg&feature=channel_video_titleMój film tej wyrzutni. Jak za tą cenę jest świetna, teoretycznie nic lepszego za tą kwotę nie ma. Efekty są duże i dosyć długo utrzymują się na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mój film z sylwka 2011:http://www.youtube.com/watch?v=AtuaJd2Gqbw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz123 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 mój filmik: Polecam tą wyrzutnię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udycz 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bardzo fajna i opłacalna kostka ale moja była w troche innej poligrafii lecz efekt naprawde wypasik na koniec poszły 3 pociski czerwono zielone gwiazdki plus cracling jak za takie pieniądze to naprawde wypas kostka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak jest z tą wyrzutnią w tym roku ? Bo chcę ją kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Miałem ja w tamtym roku i była możliwa.Dużo koloru,rozpryski ok.Jak za tą cenę nie ma co się zastanawiać tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Miałem ja w tamtym roku i była możliwa.Dużo koloru,rozpryski ok.Jak za tą cenę nie ma co się zastanawiać tylko brać. Kupię ją, w PSB Mrówka kosztuje 19.99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Również miałem rok temu oraz 2 lata temu, gorąco polecam, ja kupowałem po 12zł w Polo Markecie także to śmieszne pieniądze w porównaniu do tego co kostka oferuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Również miałem rok temu oraz 2 lata temu, gorąco polecam, ja kupowałem po 12zł w Polo Markecie także to śmieszne pieniądze w porównaniu do tego co kostka oferuje :)/> Dzięki wam za fatygę, a oceńcie jeszcze wyrzutnie z Triplexa Concept bo nwm czy jest warta 24.90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vocatont 4 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Bardzo przyzwoita wyrzutnia.Kolorowe i spore efekty.Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jedna z najlepszych wyrzutni 20mm, jakie kiedykolwiek miałem! Bardzo duże, nasycone i jaskrawe efekty, poprawna dynamika i piękny, jasny finał. Jak za -naście złotych wspaniała propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi