Skocz do zawartości

TXB498 / TXB603 The Magic Key

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: TXB498/TXB603
Nazwa: The Magic Key
Efekty: Różnokolorowe peonie z cracklingiem
Zdjęcie: 1_5a2f2d3d63cd.jpg
Film: http://www.youtube.com/watch?v=kNdiROtw6ec
Cena hurtowa: 13 zł

Opis: Mała 16 strzałowa bateria o kalibrze 20 mm. Z niej również już strzelałem w tym roku. Nie spodziewałem się wiele obejrzawszy filmik. Jednakże gdy zobaczyłem jak spisuje się w akcji zmieniłem kompletnie o niej zdanie! Mogę ją z czystym sumieniem polecić każemu! Bardzo efektowne rozpryski z trzeszczeniem. Podobnie jak inne wyrzutnie z serii TXB60x na pewno pozytywnie każdego zaskoczy.

Polecam!

Opublikowano

ja mam pytanie czy TXB498/TXB603 to są te same wyrzutnie w innej poligrafii czy inne wyrzutnie o tej samej nazwie?

Opublikowano

Mają identyczne efekty, różnią się jedynie etykietką. Miałem w tym roku już TXB498 i strzeliła identycznie jak TXB603 na filmiku.

Opublikowano

Będzie w Leclercu za 9.99zł :mrgreen:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odpaliłem sobie wczoraj na wsi TXB603 i naprawdę była świetna!Jak za cenę 8.80zł jaką zapłaciłem to lepszego wyboru w tej cenie nie mogłem dokonać.Wyrzutnia ma dużą dynamikę,bo aż 16 strzałów w ok.18s,czyli praktycznie 1sh/sek. co za tym idzie efekt tak jakby utrzymywał się cały czas na niebie.Efekty były ogromne jak na ten kaliber,ale też wysokość na którą leciały pociski potęgowały jej rozpiętość.Moja ocena to: 10/10

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na początku myślałem że będzie jakaś cienka ale jak kumpel ją odpalił to nie spodziewałem sie po niej takiego czegoś po tym kalibrze
Polecam ! teraz na FM jest po 8.80 :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyrzutnia potrafi zrobić zamieszanie na niebie,piękne efekty połaczone z cracklingiem tworzyły naprawdę udane połączenie na drugi rok na pewno nie zabraknie jej w moim stuffie.
Mój film:
http://www.youtube.com/watch?v=mizsHBtwwfA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyrzutnia jak na swoją cenę rewelacyjna, obowiązkowa dla osób z małym budżetem. Ustawiłem 2 sztuki w układzie V, efekt boski.

Opublikowano

Po przeczytaniu Waszych postów postanowiłem kupić tą pozornie małą kosteczkę jednak po jej wielkości nie spodziewałem się zbyt wiele ale na żywo kostka wypadła wspaniale. :) Jak na jej wielkość i cenę efekt były bardzo duże i ładne.Polecam :)

PS.w tym roku Triplex przekonał mnie to siebie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobra wyrzutnia, na filmie można stwierdzić, że efekty nie są duże, lecz kiedy na żywo ją zobaczyłem zmieniłem zdanie. Za tą cenę bardzo się opłaca.

• 2 lata później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Z czystym sumieniem ją polecam :fireworks:/>

Mój film

Opublikowano

Piękna wyrzutnia, porównywalna efektami do Marsa z Jorge, a tańsza o blisko 4zł. Zdecydowanie polecam!

Opublikowano

Fajna kosteczka, duże i ładne efekty. Jest warta swojej ceny. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

[media=

]https://www.youtube.com/watch?v=jJRHL7B0-H8[/media]
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Odpaliłem ją kilka dni temu.Kostka naprawdę ładna,efekty fajne i o sporej rozpiętości.Za 13 zł można pocieszyć się efektami dobrej wyrzutni.Z tej serii jest na drugim miejscu po magmie bo ta jest lepsza od niektórych kostek,które kosztują 3 razy tyle.

• 3 lata później...
Opublikowano

Jak dla mnie jedna z najlepszych tanich wyrzutni dostępnych na Polskim rynku. Miałem ją w zeszłym roku i z pewnością mogę ją polecić. 8/10