velibrum 12 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Symbol: TXB604Nazwa: MagmaEfekty: Czerwony, zielony i biały glittering + cracklingZdjęcie: Film: http://www.youtube.com/watch?v=1w9mfQb3mlgCena hurtowa: 13 złOpis: Mała 16 strzałowa bateria o kalibrze 20 mm. Na pewno kupię w tym roku kilka sztuk Magmy. Myślę że okaże się kolejną świetną nowością Triplexa. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Świetna wyrzutnia warta swojej ceny. Najbardziej spodobał mi się crackling (różni się troszkę od tego "pospolitego"). Mam nadzieję że za rok też się znajdzie miejsce w moim stufie :razz: 9/10Film: http://www.youtube.com/watch?v=qGZzo2ohrxI Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 14 Października 2010 W tym roku stawiam na wyrzutnie właśnie triplexa w szczególności TXB60.Mam nadzieję że się nie zawiodę, ale po takich komentarzach to nawet nie mam wątpliwości Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 13 Listopada 2010 Po filmikach wyglada na duzo slabsza od np. The Magic Key, a jest w tej samej cenie. Cytuj
bx2 6 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Po filmikach wyglada na duzo slabsza od np. The Magic Key, a jest w tej samej cenie. W rzeczywistości też jest gorsza od The magic key, ale jak na swoją ceną 8.80 i ilość strzałów jest rewelacyjna. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ta kostka to jedna z moich największych pozytywnych zaskoczeń Sylwestrowych.O ile po większych wyrzutniach spodziewałem się super efektów to pomniejszych nie do końca a już na pewno nie po niej.Gdy kostka zaczęła strzelać i pięknie wybuchać zaczęły ładunki w powietrzu zdziwiłem się.W pierwszej chwili pomyślałem,że podpaliłem inną kostkę,ale gdy później podbiegłem przekonałem się,że to była jednak ona.Bardzo szeroki obraz widowiska wręcz,aż nie możliwy jak na taki kaliber.Według moich spostrzeżeń ładunki nie leciały tak wysoko,być może dlatego efekty wyglądały tak duże.Wyrzutnia,która według mojej oceny przebiła efektami min.Misile od Jorga jak i kilka innych 16tek,które miałem na tego Sylwestra.Gorąco polecam! :)/> Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dziadek kupił mi ją w Polomarkecie za 17.99 zł, była po prostu świetna na pewno jeszcze ją kupię Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kostka za którą dałem 13.50 była przepiękna. Wielkościami efektów biła na głowe kasjopeje, magic night, lily magnolię oraz backyard fun. Najlepsza kostka w tej cenie. 10/10. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kostka za którą dałem 13.50 była przepiękna. Wielkościami efektów biła na głowe kasjopeje, magic night, lily magnolię oraz backyard fun. Najlepsza kostka w tej cenie. 10/10. Też tak uważam,że biła na głowę kasjopeje,która w sumie jest ceniona i uważana w przeciwieństwie do Magmy,która nie jest za często kupowana. Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 W tej cenie kostka wymiata ! Na sylwku zaprezentowała się świetnie ! Duże i rozległe efekty,a w dodatku kostka jest tania i ma 16 strzałów.. Szkoda ze miałem tylko 1 ;/ echh.. Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Uwielbiam tą kostkę, malutka i tania, a efekt porażająco dobry! Jak będzie możliwość to i za rok ją kupie, a wszystkim którzy się zastanawiają, mogę ja śmiało polecić. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Bardzo ładna wyrzutnia, z dużymi jak na 20mm efektami. Szczególnie w pamięć zapadł mi efekt cracklingu, który jest wyjątkowo rozłożysty i jasny. Bardzo polecam! Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Jak dla mnie średnio. Jednak cena w tym przypadku robi swoje. Jedynie efekt cracklingu całkiem niezły. 5/10 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Nadal jest niezłą kostką ale nie byłą aż tak dobra jak chociażby w 2014 roku kiedy ją miałem.Wtedy rozbryzgi były większe.Jednak w swojej cenie mimo wszystko trudno znaleźć lepszą. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 16 Września 2019 Nadal jest ok w swojej klasie do 16 20mm. Kupuje ją co roku bo lepiej trzymają formę od współczesnych odpowiedników z jorga. Cena/jakość 9/10 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Miałem ją 2 lata z rzędu i stwierdzam ża za 13 zł naprawdę było warto lecz przy obecnej cenie 16-17 zł już nie jest aż tak opłacalnym zakupem kostka fajna dynamiczna, lecz nie ma mocnego huku kolory efektów słabej jakości. Edytowane 22 Listopada 2020 przez Kamil911 powtarzalność słowa Cytuj
Homer 9 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Bardzo dobra kostka mam wrażenie ,że nawet lepsza jak rok temu. Zaskakuje pozytywnie jak na tego kurdupla. Efekty spore. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 2 Stycznia 2022 W tym roku standardowo magma daje radę , fajny cracling wali dość nisko więc rozpiętość efektów dość spora. To nadal prawie najmniejszy kurdupel co tyle zamieszania robi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi