Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: TXB605
Nazwa: Sky Buster
Efekty: Multi efektowa bateria, 4 finałowe strzały z cracklingiem
Zdjęcie: 1_ca220d6c4c39.jpg
Film: http://www.youtube.com/watch?v=uF-2gUV4_K8
Cena hurtowa: 13 zł

Opis: Mała 16 strzałowa bateria o kalibrze 20 mm. W tym roku wypróbuję również i tą kostkę. Trzeba pamiętać że filmik oddaje tylko ułamek piękna fajerwerków, więc jestem pewny że na żywo efekty TXB605 będą super!

• 1 rok później...
Opublikowano

Fajna mała kostka z bardzo ładnymi efektami. Nie wiedziałem, że taka mała wyrzutnia może dawać takie efekty. Były ładne kolorowe peonie i cracling, który był gęsty i zajmował sporo miejsca. Jednak 16 strzałów dosyć długo strzela. Jak najbardziej polecam tym bardziej za tak niską cenę ok. 9zł. Dla mnie 10/10

Opublikowano

Różnorodna,kolorowa kostka.Pociski lecą nie na dużo wysokośc co potęguje efekt.Wyrzutnia za którą zapłaciłem 10zł czynią ją genialną w swojej klasie :)
Moja ocena: 10/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

blackhawk777- na filmiku to jest TXB605?, jesli tak to w niej sa bardzo różnorodne efekty bo na 1 filmiku widac tylko czerwone efekty a tu niebieskie. Czyli ta wyrzutnia moze zaskoczyc swoimi efektami a cena 13 zl, (w opisie filmiku pisza ze 10 zl) to super zakup

• 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wyrzutnia już zakupiona :) Mam nadzieje że efekt będzie taki jak na filmikach :D

Opublikowano

Bardzo dobra kostka jak za ta cene polecam !!!! sam ją maiłem rok temu i zdziwiłem sie że ma tak dobry efekt Polecam

endriu123457 :67675:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam tą wyrzutnie jak za takie pieniądze duże rozpryski ekeków naprawdę zaskoczyła mnie taka mała wyrzutnia. :fireworks: :fireworks: :fireworks:

• 2 lata później...
Opublikowano

Za te pieniądze to można powiedzieć,że świetna kosteczka.Efekt ładny,kolorowy i dość szeroki.Z tej serii obok Magmy może być najlepsza,według moich odczuć jest trochę lepsza od magic key.

Polecam!