TOMEK 11 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 do stuffu zamierzam jeszcze dokupić rzymskich ogni tylko jakich ?liczę na wasze rady i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 a gdzie kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOMEK 11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 raczej po marketach i hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 rozumiem ze z krakowaedit@w Krakowie ci mamy jakas hurtownie wynaleść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOMEK 11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Rozumiem ze z Krakowa??? co z Krakowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Tomek w biedronce będą 3 sztuki rzymskich ogni za 25zł. Każda sztuka 8 strzałów. Podobno to Westerny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 jak gdzies znajdziesz to jrc05 sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja polecam te najzwyklejsze z serii T62xx jak T6237, TB236, T6240 itd. Niby niepozorne, efekt ładny i sporo tego masz za niską cenę a tak poza tym, biedronkowe też możesz zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOMEK 11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 ok , thx , jakby ktoś jeszcze miał coś do powiedzenia to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Nie pamiętam ich nazwy, ale miałem rok temu rzymskie ognie kupione w Intermarche. W tym roku je jak na razie widziałem w brichomarche. Ich koszt to 5,99 zł za 2 sztuki. Mi się bardzo spodobały, miały chyba 10-15 wystrzałów, leciały wysoko i ładnie się iskrzyły. W tym roku kupię je do mojej konstrukcji rzymskich ogni Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Tomek w biedronce będą 3 sztuki rzymskich ogni za 25zł. Każda sztuka 8 strzałów. Podobno to Westerny. Zgadzam się w 100% z Jankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxior 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jako kilkukrotny nabywca Roman Candle z Hestii moge je polecić jako "rzymskie ognie".Kosztują 23zł za 8 strzałów w tubie,duży kaliber,można je nabyć w Makro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TOMEK 11 0
do stuffu zamierzam jeszcze dokupić rzymskich ogni
tylko jakich ?
liczę na wasze rady i pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi