LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Którą opcję wybrać ?2x Hong Kong + 2x Ufo 1x Hong Kong + 3x Ufo3x Hong Kong + 1x Ufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nigdy nie wiesz które rakiety teraz zepsują :smile: Jeżeli efekty rakiet ufa i hong-konga znajdą się na tym samym poziomie to kup 2x Hong Kong + 2x Ufo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 najlepiej po 2 sztuki tego i tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik 0 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 2x Hong Kong + 2x Ufo a te rakiety to naprawdę takie dobre są,bo jakieś takie małe te rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Chcę to odpalić o 22 i na nowy rok wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroRuszek 0 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jak za taką cenę to zestawik rewelacyjny ! W tym roku kupie ze 4 takie ;p Zawsze je biore i tak okolo 22 razem z petardami i ide strzelać z kolegami ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 gdzie go teraz mogę znaleść tylko w hurtowniach jorge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Hurtownie, stragany i namioty z fajerwerkami . Tam znajdziesz ten zestaw, choć wiadomo, że w cenie większej niż była cena biedronkowa. Sądzę, że za około 13-15 zł go kupisz, nie biorąc pod uwagę straganów, bo tam będzie w cenie 20-25zł z mojego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kertoip 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 gdzie go teraz mogę znaleść tylko w hurtowniach jorge? w bricomarche za 10zł nazwa " zestaw z-1" jest to zestaw od jumbo, ale identyczny jak ten z jorge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsza_piroman 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 A da ktos jakiś efekt tych petard XXS? Co to ogolnie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 One tak pierdzą nawet je w ręce da się trzymać tu filmik tylko to było w domu i głośniej wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsza_piroman 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 One tak pierdzą nawet je w ręce da się trzymać tu filmik tylko to było w domu i głośniej wyszło A ile tam jest sztuk w tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 6 albo 8 nie pamiętam dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peper 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 6 albo 8 nie pamiętam dokładnie 8 sztuk w opakowaniu. W zestawie abc też można się z nimi spotkać . Nigdy się z nimi nie spotkałem w żadnym sklepie żeby na opakowania sprzedawali ,a szkoda chętnie bawię się nimi przed Sylwestrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ooo oby ten zestaw był w tym roku w biedronce albo podobny Jest zajefajny W tym roku? noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGospodarz 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 co roku go miałem odkąd pamiętam i zawsze był super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambitnypirosympatyk 2 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zaopatrywał się ktoś może w ten zestaw na mionionego Sylwestra? Przede wszystkim chodzi mi o rakiety, bo przeczytałem sporo opinii, że zepsuł się ich fenomenalny efekt. Ja to z tym zatem jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajerwerkowy 0 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jest to zestaw z biedronki, był on rok temu i jest w tym roku Cena to 7.99 Zdjęcie jest Tutaj A tu napisze co zestaw ma: 1. 6 Rakiet 2. 3 Bączki 3. Op. petard XXS 4. 2 Motylki 5. 2 Rzymskie Ognie 6. Karabinek ok. 20 strzałowy A tu zacytuje Witusa: //Zmieniłem//Jaworz Fajny miałem go na tegorocznego sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi