Matti 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ja dziś zakupiłem ten zestaw.Tylko zastanawia mnie jedna rzecz z tył na nim pisze że w zestawie sa:-rakiety-rzymskie ognie-fontanny-bączki-petardy-motylkizgadza sie rakiet jest 6, rzymkskich ogni 2,baczki 3,petard opakowanie 8 szt. ,motylki 2 ale fontanny to ja zadnej nie widze Cytuj
NLBartosz 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 chwyty i dlatego nic nie widzisz.Normalne,kłamią by jak najwięcej sprzedać Cytuj
Gość filip11 Opublikowano 18 Grudnia 2006 I do tego zamiast Hong-Kong na opakowaniu pisze Kung fu! :lol: Cytuj
Matti 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 I do tego zamiast Hong-Kong na opakowaniu pisze Kung fu! :lol:Też to zauważyłem i się przez chwile zastanowiłem ale patrze zawartośc sie zgadza cena też to biore :razz: Cytuj
myszka 0 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Przed chwilą mama wruciła z biedronki z mojim zestawem KUNG-FU :grin: i wobraście sobie że wzieła ostatni jaki był :lol: Cytuj
Gość master Opublikowano 19 Grudnia 2006 to masz farta ze twoja mama dostala ostatni zestaw u mnie pewnie terz juz nie ma nic Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja byłem wczoraj około 15 w Biedronce u siebie i były jeszcze 3 ostatnie sztuki ! Może jak będą dzisiaj kupie sobie 2 sztuki :twisted: !! Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja wczoraj kupiłem sobie ten zestaw wygrzebałem go z kosza pełnym fajerwerków były jeszcze ok.2 zestawy i jak tak dłużej patrzyłem to znalazłem 2 moździeże ;p,ale i tak ich nie kupiłem odpaliłem z tego zestawu (Kung fu) 2 xxs petardy i jedną rakietę.Piękny rozprysk i bardzo duży huk. :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Co do petard w tym zestawie XXS to niewiedziałem że taki dobry efekt! Po pierwsze myślałem ze bedzie jeden huk i to mały,a tu niespodzianka.http://video.google.com/videoplay?docid=-6505360405401103903 Tu macie film,bez głosu ale jest :smile: Cytuj
myszka 0 Opublikowano 21 Grudnia 2006 :grin: :grin: lol fajna dobrze że je mam wraz z zestawem :grin: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zazdroszcze wam tata miał kupić hong konga lub kung fu to kupił mi top secret. Cytuj
witus 0 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zazdroszcze wam tata miał kupić hong konga lub kung fu to kupił mi top secret. Top Secret ma słabe efekty Masz pecha (to jakaś klątwa? Najpierw zła przesyłka na gda.pl a teraz to?) Cytuj
azureus 0 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Kung Fu (Hong Kong) jest bardzo fajny. Dobre rzymskie ognie, świetne rakietki, fajne petardki, super bączki, pszczółeczki i zapałka sztormowa (chyba, bo nie sprawdzałem). Cytuj
Szajba 0 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Właśnie mi Tatuś sprezentował ten zestaw ... i jeszcze mam zamiar kupić jakiś do 30 zł ... i będzie Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ognień do d*** okropne po pierwszym strzale rzymski pęka w pół.MOD: Może nie jestem jakimś super patriotą, ale to już przegięcie... Zajrzyj pan do słownika lub najpierw pisz w Wordzie z włączoną opcją sprawdzania. Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Widziałem ten zestaw u Matiego jeżeli nie znajde niczego lepszego w hurtowni i marketach zapewne kupie go ale to mało prawdopodone ale zestawik jest super ma wszystko czego potrzeba i jest tani Cytuj
Gość aha Opublikowano 24 Grudnia 2006 No rakietki mają piękne rozpryski, wręcz idealne. 100x lepsze niż na zdjęciach uzbroiłem się w 3 takie zestawy (2 już wystrzelone xD). Cytuj
Hewlet 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tu macie filmiki:Wirujacego bączkarakietke Red colorrakietkeThousand beesi Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wirujacego bączkarakietkeThousand beesi te filmiki niedzialaja,tylko ten red color Cytuj
Szajba 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie wiem dla czego wczoraj odpaliłem rakietę tą mała i pszczółkę i ani rakieta ani pszczółka nie wyleciała w górę eksplodowały na ziemi ;/ Cytuj
mantis 433 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie wiem dla czego wczoraj odpaliłem rakietę tą mała i pszczółkę i ani rakieta ani pszczółka nie wyleciała w górę eksplodowały na ziemi ;/ Pewnie źle odpalasz. Czemu to akurat mnie wszystko odpala? Pewnie dlatego, że potrafię. Masz tu link do odpalania http://fireworks.com.pl/index.php?go=art Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi