mazii23 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 A czy ktoś z userków wie jak się te rakietki z tego zestawu nazywają :?: :razz: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Grudnia 2007 W zestawie znajdziemy 2 x sr20, 2 x sr40 i 2 x sr60. Pruducentem jest firma SHOGUN, więc rakiety nazywają się shogun rocket Fotka z bliska - http://img337.imageshack.us/img337/3997/dsc01765cm7.jpgW ubiegłym roku byłem szczęśliwym posiadaczem trzech takich zestawów. Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Te malutkie rakietki z Kung Fu pokonały największe z Hestii, chyba większej rekomendacji nie trzeba . Cytuj
MICHUIKRZYCHU 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 No ja kupie ten zestaw ale nie spodziewam się wiele po nim bo widać że rakietki małe Cytuj
Ma?y 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 nie patrz na ilość a na jakość, to że są małe nic nie znaczy. Ja również jestem zdania że te małe rakietki są lepsze od niektórych dużo większych z Hestii. Sam gdy odpaliłem pierwszy raz rakietke z Kung-fu byłem naprawde pod dużym wrażeniem. Cytuj
gojat 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 No ja kupie ten zestaw ale nie spodziewam się wiele po nim bo widać że rakietki małe wszyscy je chwalą na forum , wszyscy mówią że mają piękne efekty chociaż są małe a ty jak byś tych postów nie widział i piszesz takie głupoty Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Hong Kong są świetne rakietki też w tym roku planuję zakup 3 paczek opłacalne rakietki z niego były lepsze od tych co kupiłam 12 szt. za 29.90 które leciały tak wysoko, że ich wogóle nie było widać... A jeszce w dodatku za 7.99 to naprawdę... warto i to bardzo :grin: Polecam! Biedronka rulez! hehe Cytuj
Gość Danio Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kupiłem dzisiaj ten zestaw i odpaliłem te 2 najniejsze rakietki i byłem zaskoczony że takie małe rakietki mają taki efekt. Polecam je wszystkim jutro ide kupić go ponownie. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kupiłem dzisiaj ten zestaw i odpaliłem te 2 najniejsze rakietki i byłem zaskoczony że takie małe rakietki mają taki efekt. Polecam je wszystkim jutro ide kupić go ponownie. to kameruj;)) Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Miało być trzy ale jest cztery... i chyba będzie więcej... :smile: Cytuj
Adri 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Mnie tylko zastanawia co w jednym z moich zestawów Honk_kong robiło KADZIDEŁKO :roll: .Hehe będzie do odpalania. Cytuj
sero95 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 To kadzidełko jest do odpalania fajerwerków , bardzo długo sie pali. Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Eeee rakiety mizernie wyglądają... :roll: a te XXS?..jeszcze większa tragedia.. :roll: a ty yusha co tak wychwalasz tego hong-konga? życie Ci kiedyś uratował czy co? :grin: :grin: Cytuj
Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Rakietek jeszcze nie testowałem ale xxs mi się spodobały a bączki to już w ogóle odlot!! zostawie se je na sylwka bo szkoda mi ich marnować przed:) Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Rakiety może i mizernie wyglądają, ale mają niesamowity efekt względem wielkości rakietki. Dużym plusem jest różnorodność efektów. XXS to kwestia gustu. Mnie akurat się podobają. A mały huk przed sylwestrem to dla mnie zaleta. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Rakiety może i mizernie wyglądają, ale mają niesamowity efekt względem wielkości rakietki. Dużym plusem jest różnorodność efektów. XXS to kwestia gustu. Mnie akurat się podobają. A mały huk przed sylwestrem to dla mnie zaleta. z XXS to przynajmiej ludzie się nie czepiają a i jeszcze motylki z tego zestawu mi się spodobały lecą fajniej niż te z reala;p bo są troszke większe Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 FilmyKung Fu rakieta Crackling Kung Fu rakieta Multicolor Kung Fu rakieta Thousand Bees Kung Fu rakieta Red Color Kung Fu rakieta White Strobe Kung Fu rakieta Green Color Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kupuje ten zestaw od 3 lat i ani razu się na nim nie zawiodłem :mrgreen: Mogli by zmienić kilka rzeczy ale i tak jest fajny... Polecam go każdemu bo jest wart trochę więcej niż wynosi jego cena <hahaha> :lol: Cytuj
milan07 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dzisiaj wystrzeliłem cały zestaw Kung-Fu i nagrałem 4 filmiki (rzymiak i 3 rakietki)Rzymski ogień Rakieta White Strobe Rakieta Red Colour Rakieta (nie pamiętam jaka to jest ta największa chyba Green Colour) Jakość filmików oceńcie sami. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Rzysmki ogień-wysokie komety o intensywnych kolorach 8/10Rakieta WS jak i inne rakiety o super efekcie 9+/10 Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 No przepraszam wszystkich...myliłem się co do tych rakiet :grin: :grin: Zdziwiłem się gdy oglądałem te filmiki :grin: :grin: całkiem mi się spodobały. A no i cena nie wygórowanamoja ocena 9/10 Cytuj
Dako 1 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nie no milan thx za filmy dobre są te rakietki rzymiak naprawdę extra wiem bo już odpalałem ostatnie 4-5strzały lecą nad blok dla mnie rewalacja Cytuj
gojat 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 rzymski ogień jest fajny taki normalny efekty rakiet są powalające ale w rzeczywistości lepiej wyglądają odpaliłem już sobie trzy Thousand Bees, white strobe i green color najlepsza moim zdaniem to byłą najmniejsza hehe (w nocy ją odpalałem ) to była ta white strobe polecam ten zestaw każdemu kupie sobie jak mi się uda jeszcze takie 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi