Mam kilka pytan i mam nadzieje ze moje dylematy i problemy zostana rozwiazane.
1.Sprawa:
Planuje kupic pistolet racowy oraz to z czego moglbym z niego strzelac.Czy moze ktos wie gdzie w Trójmieście sprzedawane jest takie cos? Nie chce za bardzo kupowac przez sklep internetowy....
2 Sprawa: SPRAWA ZAMKNIĘTA
Czytajac juz poprzednie tematy mysle ze pytanie standard.Chodzi mi o "stuff" jak tu piszecie.Kwota to 100zl.Stawiam na jakosc nie na ilosc.Firma obojetna.Prosiłbym o wziecie pod uwage tylko i wylacznie wyrzutnie oraz rakiety nic wiecej...
3.Sprawa"
Aktualnie posiadam 12 sztuk K0212 Maxsem oraz TC-5B Tropic.Czy jest cos glośniejszego? Oczywiscie bez pozwolenia.
Z gory dziekuje za odpowiedzi i prosiłbym o nie spamowanie...mile widziane osoby z Trójmiasta.
Pytanie
Krystian767 0
Witam! Jestem nowym uzytkownikiem tego forum.
Mam kilka pytan i mam nadzieje ze moje dylematy i problemy zostana rozwiazane.
1.Sprawa:
Planuje kupic pistolet racowy oraz to z czego moglbym z niego strzelac.Czy moze ktos wie gdzie w Trójmieście sprzedawane jest takie cos? Nie chce za bardzo kupowac przez sklep internetowy....
2 Sprawa: SPRAWA ZAMKNIĘTA
Czytajac juz poprzednie tematy mysle ze pytanie standard.Chodzi mi o "stuff" jak tu piszecie.Kwota to 100zl.Stawiam na jakosc nie na ilosc.Firma obojetna.Prosiłbym o wziecie pod uwage tylko i wylacznie wyrzutnie oraz rakiety nic wiecej...
3.Sprawa"
Aktualnie posiadam 12 sztuk K0212 Maxsem oraz TC-5B Tropic.Czy jest cos glośniejszego?
Oczywiscie bez pozwolenia.
Z gory dziekuje za odpowiedzi i prosiłbym o nie spamowanie...mile widziane osoby z Trójmiasta.
Pozdrawiam.
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi