corni1991 0 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Właśnie apropo kuriera np Firma gdzie kupujecie fajerwerki musi zawieśc paczke do firmy kurierskiej do glownej siedziby w danym miescie nastepnie paczka jest przesylana kurierem do kolejnego dużego oddziału w twoim mieście , następnie sortowana a na koniec dostaje ją ten kurier co Ci dowozi do domu więc to troche trwa nie martw się
myszka 0 Opublikowano 15 Grudnia 2006 aha dziekuję za pocieszenie :smile: terz do nich napisałem e-mail
cinek609 1 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja rowniez zamowienie zlozylem 8 grudnia pieniadze wpalcilem 9 i do dzisiaj nie ma paczki:/
MACIOMON 0 Opublikowano 16 Grudnia 2006 I jak tam z waszymi paczkami bo ja u nich zlozylem zamowienie ale jescze nie wplacilem.
Adri 1 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Mam nadzieje ze paczka dojdzie a jak nie bedzie jej w poniedzialek to zadzwonie do nich.Ale przyslali ludzia z naszego forum to nam tez przysla .
klopsik92 0 Opublikowano 16 Grudnia 2006 To lipa jak wam nie przyślą !! Mi przysłali po 7 dniach !! Ich towar jest super !! Poczekajcie jeszcze kilka dni i napewno przyjdą przed Wigilią bo pewnie dużo zamówień do realizacji !!
myszka 0 Opublikowano 17 Grudnia 2006 A jak wy zamawialiście ja wpłaciłem na konto pieniądze i e-mailem dałem nr. zamówienia Może coś źle zrobiłem ??
cinek609 1 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Powinno sie numer zamowienia wpisac na druczku do przelewu, ja tak zrobilem.
myszka 0 Opublikowano 17 Grudnia 2006 To źle zrobiłem czy nie ?? [ Dodano: 2006-12-17, 11:59 ]ufffff pytałem się taty jak dawał numer zamówienia to zrobił w tytule przelewu ufff to chyba dobrze zrobiłem co nie ??
klopsik92 0 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ja wpisałem numer zamówienia w rubryce "Tytułem" ! A tak poza tym to wpłacałe mi mama przez internet i szybciej wtedy pieniadze idą niż na poczcie !!
Saek 1 Opublikowano 17 Grudnia 2006 A czy wogóle odesłaliście im maila z zamówieniem który dostaliście od nich ???
Adri 1 Opublikowano 17 Grudnia 2006 W Piatek im to wyslalem razem z zapytaniem kiedy bedzie paczka ale nie odpisali !!!.Mam nadzieje ze jutro paczka bedzie a gora we wtorek.
Adri 1 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Nie no napewno nie .Kurde tylko ja sie denerwuje ze moje "skarby" juz ida 5 dni i nie doszly , kurde tak sie uciesze jak beda jutro.No ale np.klopsik92 pisal ze w ciagu 7 dni roboczych doszlo wiec nie ma sie chyba o co martwic.A tak w sumie jakby wam nie przyslali to co byscie zrobili ~~ , do sadu :grin: .Bo ja to nie wiem ale chyba tylko by mi zostalo takie wyjscie nie , gdyby np.sadzili ze wyslali paczke , a paczka nie doszla to co..... wydalem 200 zl a to nie tak malo nie .ALE DOJDZIE :grin: .Tylko czemu tak dlugo .
Nostra 0 Opublikowano 17 Grudnia 2006 W SOBOTY I NIEDZIELE KURIER NIECHODZI!!zapamiętajcie ludzie... a średnio to max do 17.00
Jaworz 0 Opublikowano 17 Grudnia 2006 A jak się zamówi coś od nich to dostaje się cos gratis :grin: No co ty... to są skąpcy gorsi ode mnie
MACIOMON 0 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Słuchajcie jeżeli potwierdziłem zamówienie a nie wplacilem pieniedzy na ich konto to moge odwołać zamówienie ? Czy jak nie wplace pieniedzy np w przeciagu ilus tam dni to zamowienie zostaje anulowane ?
MACIOMON 0 Opublikowano 17 Grudnia 2006 A jezeli wogole nie bede sie odzywal i nie bede wplacal pieniedzy to po jakims czasie anuluja zamowienie czy jakies kary naloza ?
myszka 0 Opublikowano 17 Grudnia 2006 chyba nie ale radze ci wpłacić wkońcu to JGS powina wkońcu przysłać paczke ja czekam dopiero 4 dni a paczka od nich idzie 7 dni.
Adri 1 Opublikowano 18 Grudnia 2006 to jeszcze 2 dni i bede mial ja :grin: .Czyli jutro , albo dzisiaj.Pewnie jutro jak juz.I tak juz dlugo czekam wiec 2 dni nie tak dlugo. [ Dodano: 2006-12-18, 10:58 ]Jest PACZKA !!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :grin: :grin: :grin: NARESZCIE !!!!!!Oplacalo sie poczekac paczka szla 6 dni.Ale rozpakowalem i wszystko jest to co mialo byc nic nie jest uszkodzone , jak przyjde ze szkoly to dam zdjecie !!!! :grin: .A teraz ide do szkoly ....... :???: .
Rekomendowane odpowiedzi