Witam was! Hmm.. jak by to zacząć.. Pomóżcie mi w dobraniu jak najlepszych, ale i w miarę tanich wyrzutni za całe 100zł. Całą resztę już mam, tylko wyrzutni zabrakło. Kupował będę na targowisku, gdzie dużo wyrzutni po hurtowych cenach chodzi i w sklepie ( nie hurtowni ) gdzie wszystko hurtowo chodzi. Proszę was, aby te wyrzutnie miały fajne efekty, długo dosyć trwały... Dodam tyle, że lubię crackling, wierzby, peonie i mocne palmy ( oczywiście mi o efekty, a nie o kwiatki chodzi ) :lol: Dzięki z góry i jeszcze raz was proszę. Byee!
Pytanie
DaN 0
Witam was!
Hmm.. jak by to zacząć..
Pomóżcie mi w dobraniu jak najlepszych, ale i w miarę tanich wyrzutni za całe 100zł. Całą resztę już mam, tylko wyrzutni zabrakło. Kupował będę na targowisku, gdzie dużo wyrzutni po hurtowych cenach chodzi i w sklepie ( nie hurtowni ) gdzie wszystko hurtowo chodzi. Proszę was, aby te wyrzutnie miały fajne efekty, długo dosyć trwały... Dodam tyle, że lubię crackling, wierzby, peonie i mocne palmy ( oczywiście mi o efekty, a nie o kwiatki chodzi ) :lol:
Dzięki z góry i jeszcze raz was proszę. Byee!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi