Skocz do zawartości
  • 0

3x EXCLUSIVE COLLECTIONS - SM2127

Pytanie

Opublikowano

Witam!
Czy odpalenie tych trzech wyrzutni że jedna jest na środku a dwie lekko pochylone po bokach to dobry wybór? Marsa nie ma na FM więc mam teraz dylemat co kupić do 20zł za wyrzutnię.

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Moim zdaniem w zasadzie wszystkie wyrzutnie fajnie wyglądają w układzie FAN. Ja np. mam zamiar zrobić taki układ z wyrzutniami macrocosmos II, bo mają fajne ogony i wydaje mi się że w tym układzie stworzą dobry efekt. Pozdrawiam.

• 0
Opublikowano

To dobry pomysł. Ale pamiętaj żeby te wyrzutnie porządnie przymocować bo się mogą przewrócić.

• 0
Opublikowano

o przymocowanie się nie martw będzie gut! jako że te trzy wyrzutnie będą moimi jedynymi to dobry wybór?

• 0
Opublikowano

to ja bym dał 2xlittle palm three i sm2127 w srodku

• 0
Opublikowano
to ja bym dał 2xlittle palm three i sm2127 w srodku

ale nie ma w FM palm three
  • 0
Opublikowano

W takim wypadku bierz 3 x SM2127. W Fanie wszystko wygląda ładnie.

• 0
Opublikowano

Pomysł może być, jednak jak źle połączysz to będzie to takie zwykłe strzelanie w układzie Z, a nie w takim układzie fan |/.

• 0
Opublikowano

Każde połączenie wyrzutni w układ FAN jest dobre :wink:

• 0
Opublikowano

Ja osobiście wziąłbym lepsze baterie, może np. Macrocosmosy 3 czy 1. Efekt byłby o wiele lepszy. Lecz przy SM2127 nie byłoby źle, ale bez rewelacji. Nie spodziewam się piorunującego efektu. Ja proponował bym ci kupić inne wyrzutnie do układu FAN :wink:

• 0
Opublikowano

Skoro chcesz mieć układ fan za niewielkie $$ to może kup 3xTXB605. Jest na fm.pl i efekt na pewno będzie dobry.

• 0
Gość karmel5061
Opublikowano
Skoro chcesz mieć układ fan za niewielkie $$ to może kup 3xTXB605. Jest na fm.pl i efekt na pewno będzie dobry.

Ja bym pozostał na SM2127 można je kupić wszędzie.A TXB605 raczej na internecie lub w hurtowni.