Witam szukam taniego sklepu internetowego w ktorym do 100-150 zl moglbym zrobic zakupy tak aby razem z przesylka wyszlo mi taniej niz w sklepie u mnie. Intereasuja mnie przede wszystkim czachy k04 i k0208 no i jakis zestaw rakietek ,wulkany itp. przykladowe ceny petard u mnie na miejscu:
k0204- paczka 2 zl ko208 - paczka 9zl
Jest jeszcze hurtownia svei ale watpie zeby bylo tam taniej dla klientow detalicznych, a moze sie myle ? jak myslicie? macie jakies tanie sklepy internetowe na waarunkach wyzej podanych ?
Pytanie
MACIOMON 0
Witam szukam taniego sklepu internetowego w ktorym do 100-150 zl moglbym zrobic zakupy tak aby razem z przesylka wyszlo mi taniej niz w sklepie u mnie. Intereasuja mnie przede wszystkim czachy k04 i k0208 no i jakis zestaw rakietek ,wulkany itp.
przykladowe ceny petard u mnie na miejscu:
k0204- paczka 2 zl
ko208 - paczka 9zl
Jest jeszcze hurtownia svei ale watpie zeby bylo tam taniej dla klientow detalicznych, a moze sie myle ? jak myslicie? macie jakies tanie sklepy internetowe na waarunkach wyzej podanych ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi