filip11 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Chcę kupić jakieś fajerwerki w biedronce z mniejszych zestawów 2, nie wiem co najlepiej, myślę że tak:-wyrzutnia 10 strzałów-zestaw 3 rakiet planetMacie inne propozycje, czy to dobre rozwiązanie? Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja bym zamiast tych 4 rakiet wziął zestaw z 4 rakietami i pierdółkami Cytuj
0 pirotechnika 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ja bym te 2 rzeczy woził chyba że dozbierałbyś sobie 9 i kupił ten fajny zestawik z 4 rakietkami za 8,99 zobacz sobie efekt w temacie biedronka Cytuj
0 Lenio 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Chcę kupić jakieś fajerwerki w biedronce z mniejszych zestawów 2, nie wiem co najlepiej, myślę że tak:-wyrzutnia 10 strzałów-zestaw 3 rakiet planetMacie inne propozycje, czy to dobre rozwiązanie? Według mnie jest to dobre rozwiązanie. Cytuj
Pytanie
filip11 0
Chcę kupić jakieś fajerwerki w biedronce z mniejszych zestawów 2, nie wiem co najlepiej, myślę że tak:
-wyrzutnia 10 strzałów
-zestaw 3 rakiet planet
Macie inne propozycje, czy to dobre rozwiązanie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi