Gość karmel5061 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam chcę kupic konsle Xbox360 Arcade ale mam kilka pytań.1.czy do arcade można dokupić dysk??2.czy arcade głośno chodzi??3.czy jak podłącze neta kablem do arcade to będzie otwierał strony internetowe??Wiem ze głupie pytania.ale proszę o odpowiedz.Ludzi którzy mają xbox arcade albo mają dużą wiedze na jego temat. Cytuj
0 sylar 3 Opublikowano 18 Grudnia 2009 A nie lepiej poszukać jakiegoś forum o konsolach i tam zapytać?:> wątpię żeby tutaj ktoś udzielił Ci sensownej odpowiedzi ale tego Xboxa też mam zamiar kupić tylko najpierw dziewczyna musi do mnie przyjechać na mieszkanie na studia Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 18 Grudnia 2009 1.czy do arcade można dokupić dysk?? http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...2c42613bf02c3f8 wpisujesz co chcesz klikasz enter i masz na wszystko odp Cytuj
0 Mlody 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 1. można2. nie, chodzi tak jak każdy inny [ja mam premium i działa tak głośno jak zwyczajny komputer]3. nie możesz w xboxie przeglądać stron internetowych [możesz tylko grać multiplayer, ściągać dema gier lub je poprostu kupować, wymieniać się róźnymi multimediami z kolegami no i takie inne pierdółki]Moim zdaniem arcade nie jest dobrym wyborem.Dozbieraj kaski i kup premiumA powiedz mi jeszcze jaki masz tv? [marka, cale, plazma czy lcd] Cytuj
Pytanie
Gość karmel5061
Witam chcę kupic konsle Xbox360 Arcade ale mam kilka pytań.
1.czy do arcade można dokupić dysk??
2.czy arcade głośno chodzi??
3.czy jak podłącze neta kablem do arcade to będzie otwierał strony internetowe??
Wiem ze głupie pytania.ale proszę o odpowiedz.Ludzi którzy mają xbox arcade albo mają dużą wiedze na jego temat.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi