wybuchowiec1 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 [center:b89addc859]Firma Super Power – bezpośredni importer ogni sztucznych i artykułówpaintballowych zaprasza do odwiedzenia stoisk handlowych zlokalizowanych naparkingach marketów Tesco na terenie całej Polski. W dniach 21-31 grudnia 2009oferować będziemy Państwu atrakcyjne fajerwerki w niezwykle konkurencyjnychcenach. Dodatkowo każdy zakup powyżej 25 zł premiowany będzie produktemgratis. Zachęcamy do skorzystania z okazji![/center:b89addc859] Cytuj
dareczek_86 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Czy asortyment i ceny będą takie same jak w Państwa sklepie online? Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Powinni być.Napisali,że na terenie całej Polski,a przecież Lublin to jedno z większych miast. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Od 21 grudnia będzie takowe stoisko równierz u mnie :mrgreen: Na pewno pojade coś kupić, mam nadzieje że ceny będą dobre.Pozdrawiam Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 A czy u ciebie już się rozkładają?U mnie na razie cisza.Obawiam się,że moje miasto jest za małe i niestety nie będzie takiego stoiska,ale bądźmy dobrej myśli :razz:. Cytuj
pawelb 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam jeżeli ktoś się wybiera jutro to napiszcie czy rzeczywiście jest takowe stoisko z góry dzięki Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dzisiaj byłem w dwóch tesco i żadnych namiotów nie ma :neutral: Jutro może przejade się do pozostałych dwóch. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jak ktoś z lublina odwiedzi, dajcie znać co tam ciekawego można znaleźć o ile będzie, to kupie tam, a nie w lidlu . Cytuj
pawelb 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 U nas w Zielonej jest stoisko na ul.Energetyków i jest bardzo drogo Cytuj
TwiSssteR 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 w Głogowie nie ma stoiska SP ;/ pawelb drogo ? tzn że ceny są wyższe niż te na ich stronie ?? Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Te stoiska penwie będa tylko przed hipermarketami Tesco , supermarkety raczej odpadają.Bateria Monstrum - 20zł :lol: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wow to super:) Może znajdę tam moździerz którego nie ma w lidlu! Cytuj
Freku 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wow to super:) Może znajdę tam moździerz którego nie ma w lidlu! On sie pyta czy będą a nie "SĄ" Chyba będą tak 20-25 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi