czesio 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Symbol : K0202Nazwa : Super KorsarzFirma : KometaOpis: Pudełko petard ciernych 20szt w opakowaniuCena detaliczna 2,00 zł u mnieTe petardy opłaca się kupić mają duży huk i długo się zaryska pali więc można z nimi dobrze pokombinować np włożyć do słoika pustaka itp. Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Właśnie dzisiaj nabyłem te petardy. Kupiłem 2 paczki po 2zł każda. Huk mają niezły. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Kupilem kilka paczek w tym roku. Dobre K0202, oplacalne jak na swoja cene, mimo ze mialem kilka niewypalow. Cytuj
czesio 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 Właśnie dzisiaj nabyłem te petardy. Kupiłem 2 paczki po 2zł każda. Huk mają niezły. Widze że u Ciebie też po 2 złote Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Właśnie dzisiaj nabyłem te petardy. Kupiłem 2 paczki po 2zł każda. Huk mają niezły. Widze że u Ciebie też po 2 złote Bodajże w inter marche kupowałem ale głowy nie daję. Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Słabe te petardy, kupiłem 2 paczki na FM i jedna cała niewypałów :evil: tylko z drugiej strzelały i to cicho. 4/10 Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja żeby głośniej strzelały dwukrotnie owijałem je taśma izolacyjną. W tedy jest większy huk. Ja na 2 paczki maiłem 1 petardę niewypał. Cytuj
Bartek_expert 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 tez miałem ich kilka i dosyć dużo niewypałów ale jak na swoja cenę to opłacalne Cytuj
mikilbn 0 Opublikowano 8 Listopada 2010 Trafiają się głośne, ale i słabe. Czasem zdarzy się nie wypał. No ale za taką cenę to czego oczekiwać. Do zabawy jak najbardziej polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi