Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol : K0202
Nazwa : Super Korsarz
Firma : Kometa
Opis: Pudełko petard ciernych 20szt w opakowaniu
Cena detaliczna 2,00 zł u mnie

Te petardy opłaca się kupić mają duży huk i długo się zaryska pali więc można z nimi dobrze pokombinować np włożyć do słoika pustaka itp.

Opublikowano

Właśnie dzisiaj nabyłem te petardy. Kupiłem 2 paczki po 2zł każda. Huk mają niezły.

Opublikowano

Kupilem kilka paczek w tym roku. Dobre K0202, oplacalne jak na swoja cene, mimo ze mialem kilka niewypalow.

Opublikowano
Właśnie dzisiaj nabyłem te petardy. Kupiłem 2 paczki po 2zł każda. Huk mają niezły.

Widze że u Ciebie też po 2 złote
Opublikowano

Widze że u Ciebie też po 2 złote

Bodajże w inter marche kupowałem ale głowy nie daję.
Opublikowano

Ja kupuje w chemicznym

Opublikowano

Słabe te petardy, kupiłem 2 paczki na FM i jedna cała niewypałów :evil: tylko z drugiej strzelały i to cicho. 4/10

Opublikowano

Ja żeby głośniej strzelały dwukrotnie owijałem je taśma izolacyjną. W tedy jest większy huk. Ja na 2 paczki maiłem 1 petardę niewypał.

Opublikowano

tez miałem ich kilka i dosyć dużo niewypałów ale jak na swoja cenę to opłacalne

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Trafiają się głośne, ale i słabe. Czasem zdarzy się nie wypał. No ale za taką cenę to czego oczekiwać. Do zabawy jak najbardziej polecam.