housemdt 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam!Jak z tych wyrzutni do 15zł te Triplexa mają najlepszy efekty? Myślę nad TXB604 - MAGMA? Co sądzicie? Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 18 Grudnia 2009 No wszystkie z serii TXB60* sa dobre,zobacz jeszcez ta http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_...117&lang=pl Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 18 Grudnia 2009 a red metor jest lepszy? Masz 7 sh za 13,5 a tu TXB60* seria za 13zł 16 sh.Chociaz meeor bardzo ladna tez Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Co nieco już odpalałem z tych kostek więc się wypowiem. Na samym początku zaznaczę że babel którego strzelałem w zeszłego sylwestra ( to samo co red meteor tyle że z zielonymi gwiazdkami ) nie jest nawet w ułamku tak dobry i efektowny jak TXB60x. Testowałem już The Magic Key i Backyard Fun i Backyard Fun ciutkę bardziej mi się spodobał ze względu na bardzo ładne rozpryski z cracklingiem. TXB498 również nie była zła. Wszystkie te wyrzutnie mają taką samą ilość prochu, są tak samo robione i to jest jedynie kwestia gustu czy bardzej lubisz glittering, peonie czy np. crackling. Ja np. preferuję Backyard Fun, ale inne wyrzutnie są równie dobre. Zamówiłem w tym roku po 3 Sky Bustery, Magic Keye, Magmy i B. Funy i uważam że dokonałem bardzo opłacalnego zakupu. Cytuj
Pytanie
housemdt 0
Witam!
Jak z tych wyrzutni do 15zł te Triplexa mają najlepszy efekty? Myślę nad TXB604 - MAGMA? Co sądzicie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi