DaN 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam was ponownie. Teraz mam pytanie o tzw. słoneczku. Pytanie brzmi: Jak ono wygląda? Po podpaleniu na paliku się kręci, i iskry wydaje, ale jak to wygląda? Proszę o film YouTube. Pozdro - DaN Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam was ponownie. Teraz mam pytanie o tzw. słoneczku. Pytanie brzmi: Jak ono wygląda? Po podpaleniu na paliku się kręci, i iskry wydaje, ale jak to wygląda? Proszę o film YouTube. Pozdro - DaN ja może jutro nagram bo mam 20 sztuk "trójkącików" ale to samo co słoneczko. Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tylko, że ten na filmie jest znacznie lepszy od tych, co znajdziesz w zestawach.ja może jutro nagram bo mam 20 sztuk "trójkącików" ale to samo co słoneczko. Skąd masz aż tyle? Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ono się nie kręci, poprostu na takie koło jest nawinięta taśma "nadziana" prochem, jak lont do niego dojdzie to jest fajna seria cracklingu przez jakieś 10 sekund Cytuj
0 DaN 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 @xHESTIABUMxChodzi mi o "trójkącik". To, o czym mówisz to jest zapewne takie coś jak "Stellar Surprise" z SP.@mpiwowskiDzięki bardzo, właśnie o to mi chodziło.(Są tu jakieś punkty wynagradzania, czy coś?) Cytuj
0 DaN 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ludziee! O to mi chodzi: mpiwowski, mantis i grzesiek_mkl mieli rację, i im dziękuję. Pozdro! Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Pierwsze słysze o.O Gdzie mogę coś takiego dostać? Cytuj
0 kometa 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Takie słoneczko jest w Dużym zestawie rakiet z biedronki Cytuj
0 DaN 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Takie słoneczko jest w Dużym zestawie rakiet z biedronki Dokładnie. Kupiłem go i nie wiedziałem jakie to ma efekt. Resztę można się domyślić. "Zaczarowana fontanna" :razz: Cytuj
Pytanie
DaN 0
Witam was ponownie. Teraz mam pytanie o tzw. słoneczku. Pytanie brzmi: Jak ono wygląda? Po podpaleniu na paliku się kręci, i iskry wydaje, ale jak to wygląda? Proszę o film YouTube.
Pozdro - DaN
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi