malysz 2 Opublikowano 28 Listopada 2006 Wiecie może czy są jakieś dobre hurtownie w Poznaniu??? Jak tak to piszcie na jakiej one są ulicy i jacy importerzy produkują te fajerwerki. :grin: Cytuj
toby 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 tak sa importer "Dragon" ul.Bukowska 119 i importer "Pirotechnika" ul.Jackowskiego 21 Cytuj
Damian 0 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Pana Ambrozkiewicza z Pirotechnika S.C. serdecznie odradzam. Za to polecam Weko-Plus z ul. Chwaliszewo.Dragon ma przyzwoite ceny lecz sami oznakowują towar produkowany specjalnie dla nich. Mają również produkty Hestii/Tropica. Cytuj
marc 11 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Polecam hurtownie na chwaliszewie. Dobre ceny i przy wiekszych zakupach gratis lub rabat:) Cytuj
Damian 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Warto podkreślić że chodzi oczywiście o 3 firmy z jedną siedzibą... Bo na ul.Chwaliszewo (mylnie zwane Chwaliszewem - jest taka podmiejska dzielnica) mamy:- Gold-Weco - sprzedaż fajerwerków- Weko-Plus - pokazy pirotechniczne- Vmax2 - broń i amunicjaOsobiście polecam, i nie znajduję żadnej alternatywy w mieście. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2006 o tak bardzo ich polecam, kupiłem u nich prawie cały stuff. Sprzedają prawie po cenach hurtowych. I przy większych zakupach udzielają rabatów (można się targować jak się zamawia przez internet). SUPER Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam!!! Czy ktoś z forumowiczów sie orientuje gdzie w Poznaniu dostanę rakiety i wyrzutnie firmy Jorge , oczywiście w miarę przystępnych cenach..Może w jakimś markecie są :?: Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 A w siedzibie vmaxu/gold weko to tam tez jest ten próg cenowy 500 zł?Bo jak nie ma to może udało by mi się do nich pojechać :mrgreen: Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Tak tam jest próg 500 powyżej którego kupujesz prawie hurtowo a jeżeli chciałbyś kupić poniżej 500 to musisz doliczyć 10% :razz: Cytuj
marc 11 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Znalazlem ich stronke tylko ze dla hurtownikow i dlatego nie ma cen http://weko.com.pl/sklep/ Mpiwowski jak zamawiales przez neta to przez ta strone? Cytuj
bx2 6 Opublikowano 17 Grudnia 2009 wie ktoś może jak wygląda zakup w tym sklepie i jakie są ceny, bo na stronie nie ma cen (należy się zalogować jako firma) Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 17 Grudnia 2009 To jeden z najdroższych sklepów, ogólnie kiedyś mieli tanio a teraz to szkoda gadać... Cytuj
bx2 6 Opublikowano 11 Grudnia 2010 W Luboniu pod Poznaniem przy CH Pajo jest namiot z fajerwerkami.Produkty Jorge.Przykładowe ceny:Kasjopeja, Uran - 30 złJW408 - 210 złTrole, Alibaba - 20 złPicollo JC01 - 1.50 złNo i najlepsze na koniecFP3/small - 2 zł sztuka (60 zł za paczke) Cytuj
bx2 6 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Pisze post pod postem, ponieważ gdybym edytował powyższy nikt by o tym nie wiedział Polecam zakupy w Gold Weco. Byłem w zeszłym tygodniu i mi powiedzieli że będą mieli FP3N w tym tygodniu. Zadzwoniłem i powiedzieli że mają. Kazali mi kupić przez internet bo będzie taniej niż na miejscu. Na internecie cena 13 zł, a po zalogowaniu cena 9.75 zł. Więc obecnie najniższa cena w internecie. Do tego w moim przypadku odbiór osobisty.Kontakt bardzo dobry, z Panem bym sobie porozmawiał, ale zostawiłem samochód w strefie płatnego parkowania bez opłaty i sie spieszyłem.Dla ciekawostki ceny z namiotu strzelca przed CH M1:Moździerz Puma - 55złZestaw rakiet Festival 159 złWulkan FC8001 - 25 złwulkan FC1302 - 69 zł Cytuj
marc 11 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Pisze post pod postem, ponieważ gdybym edytował powyższy nikt by o tym nie wiedział Polecam zakupy w Gold Weco. Byłem w zeszłym tygodniu i mi powiedzieli że będą mieli FP3N w tym tygodniu. Zadzwoniłem i powiedzieli że mają. Kazali mi kupić przez internet bo będzie taniej niż na miejscu. Na internecie cena 13 zł, a po zalogowaniu cena 9.75 zł. Więc obecnie najniższa cena w internecie. Do tego w moim przypadku odbiór osobisty.Kontakt bardzo dobry, z Panem bym sobie porozmawiał, ale zostawiłem samochód w strefie płatnego parkowania bez opłaty i sie spieszyłem.Dla ciekawostki ceny z namiotu strzelca przed CH M1:Moździerz Puma - 55złZestaw rakiet Festival 159 złWulkan FC8001 - 25 złwulkan FC1302 - 69 zł Ceny w CH m1 maja naprawde zabojcze!Gdzie mozna zamawiac w internecie z gold weco? Cytuj
bx2 6 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ceny w CH m1 maja naprawde zabojcze!Gdzie mozna zamawiac w internecie z gold weco? http://www.vmax2.pl/Po zarejestrowaniu i zalogowaniu ceny są mniejsze niż normalnie jak wejdziesz. Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 dzieki bx2 Ceny rzeczywiscie sa duzo nizsze 15zł za fpnew to i tak sporo. 9zł za jc05 to rozsądna oferta. Czy przez te 2 lata nic się nie zmieniło w mieście? Nadal nie ma żadnej konkurencji? Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Wybaczcie, ale spróbuję podbić temat Poznania i okolic. nadal zastój? Cytuj
flex 0 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zapraszam www.fajerwerki-wronki.pl ceny bardzo konkurencyjne do tych w Poznaniu Cytuj
Cuma 0 Opublikowano 6 Lipca 2016 Temat trochę odkopię ze względu na to, że na Obornickiej otwarł się nowy sklep. Byłem u nich (szukałem firmy która zajmie się organizacją pokazu na moim ślubie) i przyznam, że cenowo wygląda to fajnie. Oczywiście okaże się to też przed samym Sylwestrem w jakiej cenie będzie asortyment. Podrzucam też stronkę ich jak by ktoś chciał się zapoznać - www.firefactory.pl Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 6 Lipca 2016 I tak moim zadaniem Poznań ma bardzo drogo jeśli chodzi o petardy,wyrzutnie,rakiety ceny z kosmosu ! lepiej kupować przez internet Cytuj
maciej.kubicki126 0 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Jak Fajerwerki w Poznaniu to tylko polecam sklep/ hurtownie http://www.fajerwerki-obornicka.pl. Bardzo duży wybór fajerwerków w sklepie internetowym jak i w sklepie stacjonarnym w Poznaniu. Zamówiłem u nich pokaz pirotechniczny na swoje wesele i wszyscy byli zachwyceni. Z ręką na sercu polecam ten sklep Realizacje można sprawdzić na stronie http://www.fajerwerki-obornicka.pl/realizacje/ i na kanale YouTube. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi