Witam. Po tym tradycyjnym wstępie, chciałbym poprosić o pomoc, radę nie wiem jak to nazwać. Otóż mam do dyspozycji kwotę około 150zł i zamierzam za taką kwote zrobić zakupki, aby potem delektować się pięknymi widokami podczas dnia sylwestrowego oraz Nowego roku. Jak zawsze prosze o szczegółową listę zakupów - oczywiście jesli macie czas i checi. Na liscie mialyby się znaleźć: - moździerz - wyrzutnia ( jedna większa) - rakiety na nowy rok oraz na sylwestra Do dyspozycji mam sklepy takie jak : -Biedronka -Lidl -Real -Carrefour -Kaufland.
Pytanie
milan07 0
Witam. Po tym tradycyjnym wstępie, chciałbym poprosić o pomoc, radę nie wiem jak to nazwać. Otóż mam do dyspozycji kwotę około 150zł i zamierzam za taką kwote zrobić zakupki, aby potem delektować się pięknymi widokami podczas dnia sylwestrowego oraz Nowego roku. Jak zawsze prosze o szczegółową listę zakupów - oczywiście jesli macie czas i checi.
Na liscie mialyby się znaleźć:
- moździerz
- wyrzutnia ( jedna większa)
- rakiety na nowy rok oraz na sylwestra
Do dyspozycji mam sklepy takie jak :
-Biedronka
-Lidl
-Real
-Carrefour
-Kaufland.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi