Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

wydało mi się, że ten dział jest najodpowiedniejszy do takiego tematu, jak się pomyliłem to wybaczcie

Otóż organizuje finansowo takiego sylwka na domówce ( oczywiście nie u mnie w domu :cool: ) i chciałbym symbolicznie coś zakupić. oczywiście gdybym to ja decydował to ze wszystkimi pieniędzmi udałbym się do hurtowni, no ale.... :mrgreen:

więc budżet jest b. skromny i oscyluje on w granicach 60-90zł

jestem z Tarnowa, co pewnie widać po nicku i oprócz biedronek i innych kerfurów w których nie ma nic ciekawego ( brak Sfinxa w tym roku ) mam do dyspozycji taką mini hurtownię w której rzeczy jest dużo, ale oprócz cyrkownic i achtungów przez kilka lat zawsze byłem zawiedziony. nie pamiętam jakie to dokładnie wyrzutnie i fajerwerki, ale zawsze było to gówno. Jedyne ciekawe rzeczy to w cenach 150+

Dlatego w tym roku postanowiłem kupić jakąś tańszą wyrzutnię, ale po odpowiednim przygotowaniu. W planach miałem 2 sfinxy, no ale wiadomo.

Więc teraz pytania kieruję do Was
co kupić?
zdaje sobie sprawę, że jedyną opcją będzie sklep internetowy
więc, jaki?
może takie coś
http://fajerwerki-korsarz.pl/sklep/index.p...1&Itemid=45
to jest ten sam jw39 co opisywany w dziale pod tym linkiem?
http://www.forumfajerwerki.pl/jw39-show-of...orks-vt3172.htm

bo jest świetny, a i widzę, że cena aktualnie 56zł + przesyłka pewnie jakieś 20-30zł to jeszcze zmieściłbym się w budżecie

chyba, że cos innego, a jak tak to co?
moze w jakims tesco itp coś się znajdzie

i kiedy najpóźniej w tym sklepie pasowałoby zamówić wyrzutnie żeby doszła przed sylwestrem?

Opublikowano

juz lepiej kup 2-3 wyrzutnie z serii txb60x i jw90 na finał. nie ma sensu kupowac jednej wyrzutni chyba ze takiej 49-100strz, ale to juz koszty >200zł

Opublikowano

ewentualnie mógłbym wziąć jw39 i jw90, wychodzi 99zł do tego cyrkownice jakieś, dostaje 10zł gratis na fp3 decybele i z przesyłką płacę około 130zł

taka opcja też wchodziłaby w grę

Opublikowano

Ja proponuję Ci następujący zestaw:

1. JW21 Condor - 34,90 zł FILM
2. RSB734 Samuraj - 33,90 zł FILM
3. JW90 Show of Fireworks 33,00 zł

Gratis FP3 Decybele

Ceny na podstawie fajerwerki-korsarz.pl Polecam ten sklep, bardzo dobra obsługa. Wyrzutnie odpal w tej kolejności co napisałem. Na pewno będziesz zadowolony.

fps
Opublikowano

zestaw naprawdę konkretny

samuraj condor bardzo ciekawe, nie widziałem wcześniej

tylko strasznie napaliłem się na jw39

ale tak teraz patrzę i wychodzi, że o 10zł więcej policzyłem niż kosztuje jw39

56zł + 33zł za jw 90 + 34zł za samuraja lub kondora = 123zł

jeżeli z tego odbili by mi 10zł ( o ile istnieje taka opcja ) to miałbym do zapłaty 113 + przesyłka czyli jakieś 140zł łącznie co daje mi tylko 10zł więcej niż opcja wcześniej

a samuraj + jw90 + jw39 to już chyba byłoby całkiem w porządku :)?
na decybele namówię kumpla żeby ze mną zamówił to je z nim przetestuje :)
dzięki Wam za pomoc :)

Opublikowano

Samuraja bardzo Ci polecam. Miałem go rok temu i w tym roku mam. Srebrna chryzantemy są na prawdę świetne, ich średnica przebija sporą część wyrzutni 1,2". JW90 wiadomo klasyka i tej wyrzutni reklamować nikomu nie trzeba. Co do JW39 nie widziałem na żywo, ale po tym co Kamil stwierdził w zeszłym roku musi być na prawdę dobra. Jak znajdziesz tyle kasy to chyba najlepszy zestaw z wymienionych, a jak jednak Ci trochę braknie to weź Condora.

fps

Opublikowano

okazało się, ze mam hurtownie jorga jakies 800m od osiedla :mrgreen:
ale niestety było tam tylko jw39 new generation więc wlasnie robie zamówienie na korsarzu

ale kupiłem decybelki no i potiwerdzam, ze mocno ładują :wink: