Orbit 4 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Symbol: HE0041-1Nazwa: Multi StarsOpis: -brak-Zdjęcie:podpisFilm: - brak -Cena: Neodo 26,Real 40Dosyc dobry mozdzierz,kolorowy,lecz gorszy troche od JW47.PolecamKolejne szelki tylko gorsze.lepiej brac z biedry lub lidla Cytuj
Poki 17 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Planuje go zakupić w Auchanie, gdyż tam jest w cenie 29.99 zł, więc go przetestuję choć poczęści i zapodam filmikiem. Cytuj
Nitrozak 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Miałem ją nie była aż taka dobra.Macie tu 2 filmy z tamtego roku jak tą mozdzierz strzelałem.Sory za jakość Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 czy ten moździerz ma może podobne efekty do jw47 ? bo dostałem właśnie dziś na święta Cytuj
Orbit 4 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 czy ten moździerz ma może podobne efekty do jw47 ? bo dostałem właśnie dziś na święta Jest bardzo dobry!!!dzis odpalilem 3 sztuki Neodo dobrze mowil.jw47 chyba lepsze.Kosztuja mniejwiecej tyle samo.JW47 ma tylo samo szelek Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jak za tą cene to efekt dość przyzwoity:) Ładnie się rozpryskuje na niebie, jednak brakuje mi w nim porządnego łupnięcie przy rozprysku, jest dość cichy. Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 z tego co widze po filmach to jak za te cene jest to przecietny efekt. Mysle, ze jakby lepiej poszukac to za te cene by mozna bylo znalezc lepszy Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 dzsisiaj odpaliłem 2 kule z tego moździerz no.... przeciętny Cytuj
Rafal560 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak za takie pieniądze to wcale nie jest tak źle, dzisiaj robiłem próbę i chyba kupie jeszcze jedno takie opakowanie, fajerwerki ładnie rozpryskują się na niebie :smile: [FILM] test jednej szelki z 29.12.2009 Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mogę wam powiedzieć że ten moździerz jest wyjątkowo dobry jak na hestię wiecie co ? nawet lepszy od sp0008 tylko że sp0008 głośniejszy ale w tym roku ma efekty ten z lidla do d*py Cytuj
kamil 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Pamiętam, że jedna szelka była to złota chryzantema i powiem, że rozprysk szelki 1,75 cala to był spokojnie znajomi mówili, że walił moździerz konkretnie choć na za dużo nie pamiętam.. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Hmm U nas 23 zł Jak na tą cenę to nie taki zły kumpel go miał5 szeleczek było ślicznych Moja ocena 7/10Pozdrawiam :grin: Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 12 Stycznia 2010 eeeh... spodziewałem się czegoś lepszego... niektóre szeleczki były naprawdę ładne, lecz większość to totalna kicha Cytuj
Adixu14 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 U mnie ten moździerz można kupic za 21.99, i jak dla mnie jest beznadziejny miałem go w tym roku i żadna szelka mnie nie zachwyciła ;/ . Cytuj
michał181 0 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie ten moździerz można kupic za 21.99, i jak dla mnie jest beznadziejny miałem go w tym roku i żadna szelka mnie nie zachwyciła ;/ . nie macie lepszych filmików tego możdzierza jak macie to podajcie Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie nie ma nikt z nas nie nagrywał.. byś lepiej wziął z biedronki w której na pewno już nie ma xd Cytuj
Ad WróGost 0 Opublikowano 29 Listopada 2011 Beznadziejny Moździerz. u mnie kosztuje aktualnie 21,00 zł, ale nawet tyle nie jest wart. (szkoda więcej słów na ten moździerz) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi