axelbo19 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Czy gdzies na terenie trojmiasta znajduje sie hurtownia SP?? Jezeli tak prosil bym o adres. Cytuj
0 axelbo19 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Czyli z tego co widze w trojmiescie nie dostane artykolow firmy SP po cenach hurtowych wiec szkoda bede mosial przeplacac w lidlu. Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Czyli z tego co widze w trojmiescie nie dostane artykolow firmy SP po cenach hurtowych wiec szkoda bede mosial przeplacac w lidlu. czemu przeplacac,slyszalem na forum ze w lidlu jest takiej niz w hurtowni(niektore produkty) zreszta masz tez stoisko pod tescoo z SP! od jutra,gosciu reklamuje ze tanio Cytuj
0 axelbo19 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jeszcze co do hurtowni wie ktos moze czy w Gdyni znajde hurtownie Jorge bo napalilem sie na JW90 i chcial bym ja kupic do 40zl z gory thx Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 20 Grudnia 2009 kup na fajerwerkimarket.pl odbierzesz osobiście w sklepie, firma ma swoją siedzibę w Przejazdowie Cytuj
0 axelbo19 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wlasnie wiem ale nie ma czym dojechac tam bo to chyba jakas wiec lub cos w tym stylu a samochod nie wchodzi w gre Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 20 Grudnia 2009 No to dojedź dokąd możesz i dalej zrób sobie długi spacerek uwierz mi opłaci się Cytuj
0 axelbo19 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ty jestes z warszawy widze a do jakiego miasta pociagiem dojechales?? Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja mówię tutaj o Twoim przypadku ja nigdzie pociągiem nie jeździłem ale jeżeli miałbym sklep fajerwerkimarket.pl w okolicy swojego miasta to bym się na 100% do niego wybrał Cytuj
Pytanie
axelbo19 0
Czy gdzies na terenie trojmiasta znajduje sie hurtownia SP?? Jezeli tak prosil bym o adres.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi