Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam,mam zamiar zamawiać fajerwerki.Tylko zależy mi na najmniejszej kwocie przesyłki znacie może sklepy internetowe??. Gdzie polecacie kupić ? Na fajerwerkimarket 24 zł przesyłka .. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 24 jak na kuriera to mało tym bardziej biorac pod uwage wage paczki któa czasem przekracza 30kg. normalnie jakbys chcial wyslac z domu kurierem taka paczke zaplaciłbys przynajmniej 3 razy tyle. we wszystkich sklepach internetowych wysylka oscyluje w tych granicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 fajerwerki-korsarz.pl przesyłka ok. 19.95, poniżej 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 fajerwerki-net.pl - przesyłka kosztuje 19zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 www.speed-fajerwerki.pl. Po przedpłacie na konto. Koszt przesyłki kurierskiej waha się koło 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 24zł to nie tak dużo biorąc pod uwagę, że nie ma ograniczeń kga co do tańszej wysyłki to ja kupiłem razem z bratem i wujkiem i wyszło 8zł na osobę więc może popytaj kumpli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 macieek95, 20 zł jest na korsarzu tylko przy przedpłacie, a jeżeli kasa jest wysyłana na konto z poczty to sklep dostanie wpłatę za ok. 3 dni robocze, więc przesyłka wyszłaby dopiero po świętach. Paczka pobraniowa kosztuje tyle co na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość DreSzCzyK
Witam,mam zamiar zamawiać fajerwerki.Tylko zależy mi na najmniejszej kwocie przesyłki znacie może sklepy internetowe??. Gdzie polecacie kupić ?
Na fajerwerkimarket 24 zł przesyłka .. :shock:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi