hubertos14 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Proszę o pomoc,co polecacie sądzę że jak zamówie na fm to juz nie dojdzie do sylwka więc coś ze sklepowej półki, proszę o kosztorys,chodzi mi głównie o efekt świetlny,rakiety,zestawy,wyrzutnie, huk nie tak bardzo, z góry dzięki Cytuj
0 milan07 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 -Moździerz z Lidla 10kul 1,5inch 25zł-Duży zestaw z Biedronki 25zł-Wyrzutnia Cobra z Lidla 25zł-Wyrzutnia 10 strzałow z Biedry 25zł Razem niecałe 100zł (ceny wynosiły 24,99).! Jeśli chodzi o kwestię wyrzutni to możesz je dobrać dowolnie. Ja napisałem te które ja osobiście bym kupił i które polecam. Cytuj
0 Maurycy 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 noto z lidla polecem moździerz i kobre. z biedronki sam musisz coś wybrać bo jest nowa, tegoroczna oferta... w polo markecie nigdy nierobiłem zakupów więc się niewypowiem Cytuj
0 hubertos14 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 a co jeszcze oprócz tego polecacie miałem tą wyrzutnie w zeszłym roku , jakies zestawiki inne itp , trzeba pomału kupować, aha zapomniałem brico marche jeszcze w mojej mieścinie jest Cytuj
Pytanie
hubertos14 0
Proszę o pomoc,co polecacie sądzę że jak zamówie na fm to juz nie dojdzie do sylwka więc coś ze sklepowej półki, proszę o kosztorys,chodzi mi głównie o efekt świetlny,rakiety,zestawy,wyrzutnie, huk nie tak bardzo, z góry dzięki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi