PkubaB 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Mam takie pytanko na Sylwestra zaopatrzyłem się w zestaw fajerwerków z Hestii New York Fire i zestaw 7 wulkanów Dark Sun. Proszę o jakieś komentarze dotyczące efektów Rakiet i wulkanów.Proszę o szybką odpowiedz. : :smile: Cytuj
maxior 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Podając tylko nazwy nikt ci nie powie co to za zestaw,bo produkty Hestii nie są zbyt popularne,ale może się zdarzyć,ze ktoś z formuowiczów miał już ten zestaw,także musisz dać zdjęcia. Cytuj
sebol93hestia 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 a co sądzicie o zestawie Air Liner (sorki ale nie znalazłem zdjęcia ) Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Chciałbym ostrzec by nikt nie kupował zestawu z hesti seaman sky bo to jest jedna wielka porażka. Rakietki diablo je przebijają efektami. Jednym słowem ten zestaw to dno i wodorosty. Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Moim zdaniem wszystkie zestawy z hesti są do kitu... jedynie xxl reszta jest w zupełności nie opłacalna Cytuj
Masters 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Niepolecam też zestawu jak dobrze pamiętam Happy New Year do d*py strasznie. Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Co Ty gadasz? Przez 2 ostatnie lata kupowałem HNY i dla mnie to bardzo dobry zestaw Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 30 Listopada 2011 A czy zestaw fokus opłaca się kupować?Wiem, że są tam jakieś rakietki jakiś motyl(chyba kamikadze), petardy i zimne ognie.http://www.speed-fajerwerki.pl/products/802b.jpg Cytuj
necros 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 ej warto jest kupić zestaw Maxi Stars w caerfur przy ul. witosa czy lepiej cos innego prosze o szybka odpowiedz Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 1 Listopada 2012 ej warto jest kupić zestaw Maxi Stars w caerfur przy ul. witosa czy lepiej cos innego prosze o szybka odpowiedz Zestawów z Hestii w ogóle nie warto brać. Poza tym nie rozumiem jakim cudem mógłbyś teraz mieć fajerwerki w Carrefourze Cytuj
necros 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zestawów z Hestii w ogóle nie warto brać. Poza tym nie rozumiem jakim cudem mógłbyś teraz mieć fajerwerki w Carrefourze nie tak sie pytam bo niewiem jakie bede fajerwerki kupował ale dzieki za rade Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 30 Listopada 2012 Też bym wolał brać osobno niż zestaw. Do 50 zł kupisz sobie z 8 sztuk ciekawych rakiet a za reszte petard czy tam wyrzutnie albo coś innego. Z reguły w zestawie są słabe petardy fontanny i kupa rakiet niekiedy z pewnymi wadami ale to już sobie poczytaj w temacie "rakiety z hestii" i się dowiesz co wawrto a co nie. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 30 Listopada 2012 Tak dodam że odkąd chodzę do carrefour'a to zawsze były tam wyłącznie produkty hestii Piro jest tam drogie i słabe no może te większe kostki chociaż lepsze >!?> Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Często jest tak że to co jest w zestawie ciężko jest osiągalne osobno. Pamiętam że jak chciałem kupić coś co było w zestawie osobno to był problem żeby to dostać. Cytuj
kamilosz 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Miał ktoś może zestaw Show Time? Jeśli tak, to czy te na dole to są wyrzutnie czy jakieś gówniane fontanny? Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nie radzę brać zestawów z hesti miałem jakiś rok temu i te rakietki od bestów gorsze zapłaciłem za niego 50zł strata kasy drugi raz tego błędu nie popełnie PozdrawiaM Kamilox Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi