Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o tym importerze :D ?? U mnie w miescie tylko jego produkty sprzedaja :/ gdyz hurtownia misci sie 40km od mojego miasta :D i wszyscy jezdza ta po towar :/ Co sadzicie o tym importerze moze przydazyl wam lub waszym znajomym jakis wypadek z uzyciem artykulow firmy dragon ?

Opublikowano

ten importer nie liczy się, tylko ze zdaje sie ze sprzedaje bomby jakos bardzo tanio

siema

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sami oznakowują towar więc są importerami bezpośrednimi. Gdy zamawiają produkcję u jakiejś firmy z Chin w umowie jest napisane: Gwarantujemy 95% poprawnego w działaniu towaru, resztę zostawiam wam do przemyślenia...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wedlug mnie ten importer jest swietny :D !!! Importuje fajerwerki od firm takich jak "Miko feuerwerk", "Weco feuerwerk", "Union fireworks" ma swietne wyrzutnie i rakiety ! Dzisiaj kupilem 3 rakity za 3 zl !!! Wydawaly sie male i slabe, efekt ? Piekna zielona palma xD !! Wedlug mnie spox importer, ma bardzo duzy wybor fajerwerkow :D

Opublikowano

ja nigdy nie widzialem produktów takiej firmy wiec nic nie powiem na jej temat.Na stronie prezentuja sie calkeim niezle ich produkty http://www.pirotechnik.pl/ o te firme chodzi nie?

Opublikowano

Widzieliście tą rakietkę ,,Condor" 3 calowy kaliber. :D:D:D

Opublikowano
Widzieliście tą rakietkę ,,Condor" 3 calowy kaliber. :D:D:D

myślę że XXL z Jorga są lepsze od niej.
Opublikowano

Zgadzam się z tobą w 100 %.

Opublikowano

mpiwowski i bober na jakiej podstawie tak sądzicie ?

Opublikowano

ja mam od nich 6 circoblitzów... z oznaczeniem....

Uwaga [ Biorę wielki wdech]

He0015 :P

wg. mnie ta firma jedynie ciągnie do producentów tych samych co hestia i Tropic
mają też red corsairy i big jumbo [tylko że z ich instrukcjami itp] a oznaczeniami firmowymi
Tropica :P

Opublikowano

strona www.pirotechnik.pl nie byla aktualizowana od jakis 4 lat :( ten asortyment fajerwerkow przedstawiony na niej jest bardzo maly. W rzeczywistosci dragon ma ogromny wybor pirotechniki xD

Opublikowano

Ja Firmę "Dragon" oceniam średnio. Z ich produktów polecam Wyrzutnię 19 strzałową"Blessing" :smile:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uuu... Nigdy nie spotkałem się z tą firmą ale pewnie ma dobre produkty z tego co mówicie. :wink: