toby 0 Opublikowano 29 Listopada 2006 Co sadzicie o tym importerze ?? U mnie w miescie tylko jego produkty sprzedaja gdyz hurtownia misci sie 40km od mojego miasta i wszyscy jezdza ta po towar Co sadzicie o tym importerze moze przydazyl wam lub waszym znajomym jakis wypadek z uzyciem artykulow firmy dragon ? Cytuj
pirofan 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 ten importer nie liczy się, tylko ze zdaje sie ze sprzedaje bomby jakos bardzo taniosiema Cytuj
Damian 0 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Sami oznakowują towar więc są importerami bezpośrednimi. Gdy zamawiają produkcję u jakiejś firmy z Chin w umowie jest napisane: Gwarantujemy 95% poprawnego w działaniu towaru, resztę zostawiam wam do przemyślenia... Cytuj
toby 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2006 wedlug mnie ten importer jest swietny !!! Importuje fajerwerki od firm takich jak "Miko feuerwerk", "Weco feuerwerk", "Union fireworks" ma swietne wyrzutnie i rakiety ! Dzisiaj kupilem 3 rakity za 3 zl !!! Wydawaly sie male i slabe, efekt ? Piekna zielona palma xD !! Wedlug mnie spox importer, ma bardzo duzy wybor fajerwerkow Cytuj
Matti 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 ja nigdy nie widzialem produktów takiej firmy wiec nic nie powiem na jej temat.Na stronie prezentuja sie calkeim niezle ich produkty http://www.pirotechnik.pl/ o te firme chodzi nie? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Widzieliście tą rakietkę ,,Condor" 3 calowy kaliber. :D:D myślę że XXL z Jorga są lepsze od niej. Cytuj
passion 0 Opublikowano 31 Grudnia 2006 ja mam od nich 6 circoblitzów... z oznaczeniem....Uwaga [ Biorę wielki wdech]He0015 wg. mnie ta firma jedynie ciągnie do producentów tych samych co hestia i Tropicmają też red corsairy i big jumbo [tylko że z ich instrukcjami itp] a oznaczeniami firmowymiTropica Cytuj
toby 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2007 strona www.pirotechnik.pl nie byla aktualizowana od jakis 4 lat ten asortyment fajerwerkow przedstawiony na niej jest bardzo maly. W rzeczywistosci dragon ma ogromny wybor pirotechniki xD Cytuj
bogi97 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja Firmę "Dragon" oceniam średnio. Z ich produktów polecam Wyrzutnię 19 strzałową"Blessing" :smile: Cytuj
jano 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Uuu... Nigdy nie spotkałem się z tą firmą ale pewnie ma dobre produkty z tego co mówicie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi