K.K. 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jakie polecacie 2 zestawy, takie żeby oprócz rakiet było tam dużo pierdół, typu bączki, motylki itp.? No i żeby były w miarę tanie. Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 duży zestaw z biedronki za 25zł jest całkiem przyzwoity Cytuj
0 K.K. 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Prawdopodobnie w Realu, albo w hurtowni, a tam maja rzeczy z Jorge. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja bym ci proponował wybrać ci się do Biedronki i kupić ten duży ich zestaw. Taki według mnie będzie najlepszy wybór. Sprawdzony już jest i forumowicze byli z niego zadowoleni. Cytuj
0 K.K. 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 A ten zestaw ma jakąś nazwę, czy to po prostu duży zestaw z biedronki?I co się w nim znajduje? :smile: Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mistrzowie Ognia się nazywa, identycznie jak pozostałe artykuły biedronki Cytuj
0 K.K. 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 A jakiś zestaw z Jorge albo Hestii? Właściwie to planuję jeszcze kupić jakąś niewielką wyrzutnię, co proponujecie? Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 ten z biedronki jest od jorge'aa hestia to ma dobre tylko petardy. reszta nie bardzo Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nom ja tez nie polecam zestawów z hesti tak jak wyżej ^ Cytuj
0 DaN 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jest to zestaw Mistrzowie Ognia, a w normalnej poligrafii Gigant. Mam go na tego Sylwka. Posiada on:-5 rakiet (2 małe, 3 większe o parę milimetrów ;])-4 opakowania petard-fontanna-słoneczko-żabki-2 rzymskie ognieJeśli chcesz szczegółowe informacje, proszę o kontakt na numer Gadu-Gadu: 8570850Pozdrawiam Cytuj
0 Szatek185 1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 A ja bym Ci polecił zestaw z tesco A6. Kosztuje 20zł. Ma bardzo fajne rakiety (5 dużych i 5 małych) i sporo duperelków (osy, petardy) Cytuj
Pytanie
K.K. 0
Jakie polecacie 2 zestawy, takie żeby oprócz rakiet było tam dużo pierdół, typu bączki, motylki itp.? No i żeby były w miarę tanie.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi