tehmilky 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Poszukuje kamery do 200-300 zl hdd cyfrowka.Zalezy mi na tym zeby dobrze nagrywala dzwiek i obraz w nocy.Czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 No to możesz już zapomnieć. Pierwsze w miarę dobre kamery z wyznaczonymi przez ciebie preferencjami zaczynają się w kwotach ponad 2500zł. A najlepsze kamery zaczynają od 13000zł kończąc na 40000zł. Mówię o tych profesjonalnych dla amatorów. Nie ma kamery za 200-300zł z taką jakością jaką sobie zażyczyłeś, po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Są kamery HDD za 1600, 1200 zł... Na pewno nie są to super kamery, ale na 100% nie znajdziesz nowej kamery HDD za 300 zł. Z resztą nie tylko HDD, bo ani DVD, ani Mini DV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 jak chcesz opłacalny aparat kupiłem go za 250 teraz kosztuje ok 150-200 http://anasarmiento.files.wordpress.com/20...uji-j10_468.jpg tak wygląda a tu masz mój film z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tehmilky 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Po waszych wypowiedziach dostalem zawalu xd [ Dodano: 2009-12-22, 20:50 ]A co myslicie o takiej kamerce ?http://www.allegro.pl/item854451863_nowa_k...awa_od_s_s.htmla tu pokazuje filmik z nagrania w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Rozmiar czujnika : 1/6'' już mniejszego dać nie mogli :grin: powiem tak żenada na całej linii wolałbym kupić aparat cyfrowy w tej cenie bo ma lepszą matrycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tehmilky 0
Poszukuje kamery do 200-300 zl hdd cyfrowka.
Zalezy mi na tym zeby dobrze nagrywala dzwiek i obraz w nocy.
Czekam na propozycje.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi