velibrum 12 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Symbol: JC08 Nazwa: Crackling FountainsOpis: 6 2-minutowych trzeszczących fontannZdjęcie: Film: Cena detaliczna: 12 złBardzo fajne mini fontanny. Są bardzo małych rozmiarów, a pomimo tego strzelają ładnie przez 2 minuty. Idealne na przedsylwestrową zabawę. Spodobały mi się, na żywo wypadają jeszcze lepiej. Cytuj
Saek 1 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Coś fantastycznego. Napewno na asfalcie jeszcze lepiej się prezentują. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Października 2010 Kupujcie i się nie zastanawiajcie! Efekt wydaje się nawet dłuższy od dwóch minut. JC08 nie daje stałego ognia jak w zwykłych fontannach, tylko tak regularnie pyka. Do tej pory nie mogę wyjść ze zdziwienia, że taka maluteńka pierdółka potrafi tak długo iskrzyć. Na prawdę warto spróbować tego sprzętu. Moja ocena 10/10. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Świetna fontanna. Nie mogę wyjść z podziwu, że coś takiego małego może tak wiele. Co prawda fontanna nie paliła się 2 minut, ale i tak fontanna jest warta kupna. Cytuj
KamixPoland 0 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Super są te fontanny. Świetne do małej zabawy i faktycznie, baaardzo długo efekt się utrzymuje. Może nie wypiedzielają na wysokość trzech metrów, ale jak najbardziej polecam każdemu, komu podoba się efekt cracklingu i ceni sobie czas trwania. Stosunek jakości do ceny oceniam go na bardzo wysoki! Kupujcie! Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czas trwania tej malutkiej fontanny sprawia, że naprawdę warto kupić sobie taką paczkę (6szt.). Miałem i szczerze polecam jako artykuł do zabawy przed i po północy :-) Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Te strzelające fontanny są super! Warto zainwestować w nie, ponieważ tak jak poprzednicy, którzy napisali w tym poście uważam, że efekt wydaje się faktycznie być dłuższy niż te dwie minuty. Polecam serdecznie każdemu! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Mam je w tym roku,czekają na Sylwka.Trzy lata temu już je miałem.Były super,te echo trzasku przez ponad 2 min.... Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Miałem jedną sztukę z zestawu planet, naprawdę polecam! Bardzo rozpięty efekt cracklingu! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nic się nie zmieniły.Efekt ładny,głośny i długi.Odpaliłem nawet 3 na raz aż w uszach szumiało po ich wystrzeleniu . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi