Shiney 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zastanawiam się co wybrać czy wyrzutnię kobra z lidla czy moździerz, a może wyrzutnię fireman z auchana lub 10sh z biedronki (24.99)? co byście doradzili? cenowo wszystko po tyle samo. Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja bym wybieral pomiedzy kobra i 10 sh za 25 z biedry i by wygrala kobra Cytuj
0 Shiney 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 czekam na odpowiedzi innych a i poprosiłbym o linki do video jak ktoś ma;] Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 22 Grudnia 2009 10 sh biedra:http://www.youtube.com/watch?v=6sTh5Pkpgp4...feature=relatedkobra:http://www.youtube.com/watch?v=vFlalUXFi-A Cytuj
0 Shiney 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 kobra lepsza, ale na pewno to jest kobra która będzie w lidlu 28 ? bo tam patrzyłem date to sprzed roku, a jeśli efekt będzie inny? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie powinno być innego efektu. Ja osobiście brałbym kobrę. Lecz jeśli chcesz 100% pewności to weź tą z Biedronki. Cytuj
0 Shiney 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 dobra chyba zdecyduje się na kobrę, a co do rakietek takich do 25zł z lidla/biedronki/auchana czy innego sklepu jakie byście polecili? Cytuj
0 pirotechnika 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 idź do biedry weź duży zestaw jest spoko jutro go kupie Cytuj
0 Lenio 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ale w tym roku się zmieniły te rakiety, wtedy były "Jumbo Jet" 6szt. a teraz są "Mistrzowie ognia" 4sztuki, podobno to Cassiopeie. Cytuj
0 Shiney 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 z tego co widziałem to chyba nie są zbyt dobre one jak na taką cenę za 4szt, więc nw już na co się zdecydować...pomocy! [ Dodano: 2009-12-22, 23:30 ]jakie będą najlepsze rakiety aby był niezły efekt do 25zł oczywiście w sklepach typu: lidl/biedronka/auchan itp bo z internetu to już nie ma sensu zamawiać i do tego wysyłka droga. Cytuj
0 axelbo19 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja bym wzial możdziesz z lidla jest najlepszy tylko go kupije na sylwka chcialem w tym rogku kupic ich 4 ale kupie 3 i jakies hukowe on jest najlepszy Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 23 Grudnia 2009 To zależy czy chcesz się pobawiać czy nie. Jeżeli tak moździerz z Lidla, jeżeli nie to Cobra. :grin: Cytuj
0 batons95 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja na twoim miejscu bym wzial wyrzutnie z biedronki ma duze efekty i jest tania ja juz jedna taka mam Cytuj
Pytanie
Shiney 0
Zastanawiam się co wybrać czy wyrzutnię kobra z lidla czy moździerz, a może wyrzutnię fireman z auchana lub 10sh z biedronki (24.99)? co byście doradzili? cenowo wszystko po tyle samo.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi