Skocz do zawartości

T0519N Small Star Rocket

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
podglad1495.jpg
T0519N SMALL STAR ROCKET
6 RAKIET; MIX EFEKTÓW W OPAK.: CZERWONE GWIAZDKI: ZIELONE GWIAZDKI; KOLOROWE GWIAZDKI; BIAŁE GWIAZDKI; BIAŁE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKI; ŻÓŁTE GWIAZDKI

Miał ktoś te rakietki (T0519N)? Cena jest niezła, bo tylko 7.20 PLN, a wielkości są równe jak Tornado ;)

Opublikowano

Miałem je na dwóch Sylwkach. Efekt jak na taką wielkość rakiety jest świetny (minimalnie mniejszy od Voo Doo), napewno dużo bardziej opyla się kupić te rakietki niż Perfect i Demon. Na każdym Sylwku efekt był inny :): biały pióropusz, różnokolorowy orzeł, czerwono-zielona chryzantema. Zobaczymy jak w tym roku będzie z dominującym strzałem.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Te rakietki są bardzo dobre do zabaw przed 12. Można je również dostać w zestawie "Joker" lub "shogun" (to to samo tylko nazwy są inne). Cena jest dość niska a efekty mają naprawdę przyzwoite w stosunku do swojej wielkości.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Również miałem je w zestawie Joker 4, czy 3 lata temu i efekt jak na wielkość jest bardzo dobry :wink: Jeżeli masz zamiar kupować jakieś małe rakietki, to te będą idealne.

• 1 rok później...
Opublikowano

zauważyłem że te rakiety są najczęściej w zestawach jak np : Joker lub Shogun
Mój Kumpel się tym bawił i efekty fajne :) 7/10 za to że są troche drogawe jak na swoje efekty

Opublikowano

Kiedyś znalazłem je na szafce, puściłem je wszystkie i powiem wam, że nie są zachwycające ale też nikt się nimi nie załamie

Opublikowano

Mam je z zestawu Pyro Mix, jedna rakietka już odpalona - świetny efekt, wydaje mi się że lepszy od Voo Doo, ale możliwe, że nie pamiętam już jakie ma efekty Voo Doo :mrgreen:
Mam jeszcze jedną rakietke więc raczej nagram.
Edit.
Film - http://pl.youtube.com/watch?v=wcIWYjld6Zc
Bardzo ładne efekty, patrząc na wielkość rakiet.

Opublikowano

Choć rakiety są małe i może wydawać się że niebędą efektowne to naprawdę dużo "mogą" hehe. Fajne są.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam je w tym roku z zestawu Joker. Patrząc na filmiki wyglądają zachęcająco. :razz:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

O właśnie zauważyłem, że je mam. :D 4 sztuki z zestawu z Biedronki "Planet" za 9zł :)

Opublikowano

Rakietki bardzo mi się podobały :) sądząc po wielkości na początku myślałem, że to jakieś g**ienka wręcz przeciwnie ! Efekty piękne i rozłożyste :) Jestem z nich bardzo zadowolony :D Polecam !
Moja ocena : 9,5 / 10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem 4szt. tych rakiet w zestawie Joker który był dostępny w netto,co do rakiet to wielkość efektów podobna do JR4 lecz te maja osobny silniczek i lecą troszkę wyżej ;) Efekty jakie miałem to czerwone,zielone,niebieskie peonie i brokat.

Log.

Opublikowano

Świetne rakietki, za taką cenę to tylko brać! Miałem kilka szt z jakiegoś zestawu , na moim kanale youtube jest filmik

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

miałem je na tego sylwestra efekt co do wielkości rakiety nie jest zły ale uważam, że takie małe rakietki są nieopłacalne ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Również Polecam , fajny efekt , nie są drogie .

Opublikowano

Żenada, żenada i jeszcze raz żenada... W 10/11 był po prostu genialne, ale teraz to szkoda słów... Efekty małe i do tego leciały nisko, a wiatru nie było. :wacko:/> Zawiodłem się na nich i całe szczęście, że wziąłem tylko jedną paczkę.

• 1 rok później...
Opublikowano

Podtrzymuje moją odpowiedź z zeszłego roku... To był ostatni rok kiedy je miałem. :c

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem je w tamtym roku, efekty dość duże jak na ten rozmiar ;D godne polecenia ;D