Piter-Petarda 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 Siemka jestem nowy , czy mozecie mi cos powiedziec o zestawie UFO ?? prosze Cytuj
toby 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 moj kolega go mial bardzo fajny zestawik :grin: podobne efekty to hong-kong'a ktory bedzie 18 grudnia w biedronce Cytuj
witus 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 Siemka jestem nowy , czy mozecie mi cos powiedziec o zestawie UFO ?? prosze Miałem go na któregoś z sylwestrów tylko, że w starej poligrafii (inny wygląd zewnętrzny). Efekty jak na tą wielkość rakiet były oszałamiające. Piękne i duże kolorowe rozpryski. Polecam. Cytuj
Piter-Petarda 0 Autor Opublikowano 30 Listopada 2006 W tym zestawie sa rakiety FX czy one sa duze czy małe ?? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 Najbardziej to mnie wkurza w takich zestawach jedna rzecz.Mimo tego , że są tanie to nic poza tym.Może jakaś frajda z tego jest , ale tylko dla strzelającego.Jest tego troche , tego nie komentuje , ale efekt pozostawia wiele do życzenia.Wiem , że do niektórych przemawia cena.Ale jaki jest sens kupować zestaw kilku rakiet , z efektem , którego praktycznie nie ma.Moim zdaniem lepiej niż coś takiego kupić petardy lub zbierać na następnego sylwa , albo chociaż piwo. Cytuj
witus 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 Najbardziej to mnie wkurza w takich zestawach jedna rzecz.Mimo tego , że są tanie to nic poza tym.Może jakaś frajda z tego jest , ale tylko dla strzelającego.Jest tego troche , tego nie komentuje , ale efekt pozostawia wiele do życzenia.Wiem , że do niektórych przemawia cena.Ale jaki jest sens kupować zestaw kilku rakiet , z efektem , którego praktycznie nie ma.Moim zdaniem lepiej niż coś takiego kupić petardy lub zbierać na następnego sylwa , albo chociaż piwo. Nie wiesz co mówisz. Nie miałeś ich. Ja miałem i efekty były spore i kolorowe. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 filmik do średniej rakiety z UFOLINK efekt dosyć dobry, a te większe to juz ładne chryzantemy! polecam Cytuj
xSound 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 No ładne, ale bardziej chyba się opłaca kupić moździerz, niż to bo moździerz ma pobny efekt, ale bardzo ładne, również polecam Cytuj
Piter-Petarda 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2007 Rakietki z tego zestawu bardzo fajne , na sylwestra miałem dwa zestawy tych rakiet , jestem zadowolony z tych rakiet , na następnego sylwka też je kupie Cytuj
matejson 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Rakietki z tego zestawu bardzo fajne , na sylwestra miałem dwa zestawy tych rakiet , jestem zadowolony z tych rakiet , na następnego sylwka też je kupie Ktoś Ci w koncu doradzał je kupić....ehmmm :razz: Nom a ja w tym jak i w zeszłym roku miałem te rakiety. Są super jak na tej wielkości i nawet lepsze od niektórych typu Voo Doo. Super zestaw za tą cene :twisted: Cytuj
DaSc12 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja se na nastepny rok kupie z 3 takie zestawy tamten link byl do sredniej rakiety efekt wyjeb***y a co dopiero z tą wieksza rakietą wow :lol::lol: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 11 Listopada 2007 ten zestaw jest najlepszy i najtanszy rakiety wybuchaja super polecam wszystkim ja dalem za niego 8 zl :mrgreen: Cytuj
Gość Felix Opublikowano 23 Listopada 2007 zależy to od sklepu jaki asortyment sobie kupuję ale w Tesco w tamtym roku (w warszawie nie pamiętam na jakiej ulicy ) był ten zestaw i w sklepie internetowym też powinien być Cytuj
milan07 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ej Nostra możesz odnowić link do filmu bo już został usunięty. Zastanawiam się nad tym zestawem żeby se przed sylwestrem postrzelać. Z góry thx. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 po formacie nie mam tego filmu ;( chyba że gdzieś na płytce jest...albo ktoś ma? to niech wrzuci ale i bez filmu bierz w ciemno! hurtowa 10 zł, w tym 2 rzymskie i 9 rakiet, największe rakiwty tworzą nawet chryzantemy! mnie zszokowały pozytywnie Cytuj
matejson 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 w tym 2 rzymskie i 9 rakiet 3 rzymskie i 9 rakiet + zapalarka :mrgreen: Cytuj
MlodyZ 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mam go co roku Szczerze mówiąc to był mój pierwszy zestaw :grin: .Jak na taką wielkość rakietki mają naprawdę duży rozprysk Polecam! Cytuj
Szajba_m-ce 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Odnawiam temat w tym roku są po 6.99 w plusie ... Można wiedzieć jaka jest cena hurtowa tego zestawu ? Cytuj
Tele 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Byłem dziś w plusie wieczorem ( kuzyn rano był i niebyło nic ) Chciałem UFO kupić ale niewiem czemu odłożułem go spwrotem . Chyba małym rozmiarem się spłoszyłem . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi