FITBest 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zakupiłem na FM wyrzutnię P7231 - STORM. Ich cena to 0,00zł to jakaś pomyłka ???Bo w zamówieniu napisane jest że płacę tylko 24zł za przesyłkę a zamówiłem ich kilka. I jeśli to pomyłka to otrzymam zamówiony towar ?? Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 23 Grudnia 2009 W tym wypadku na pewno powinieneś skontaktować się TELEFONICZNIE ze sklepem, wszystko ci wyjaśnią... Cytuj
0 FITBest 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 A jeśli to pomyłka to nie otrzymam tego towaru ?? Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 23 Grudnia 2009 To na pewno jest pomyłka. Zapytaj się ich co macie z tym fantem zrobić. Bo tu na forum nikt nie miał takiej sytuacji. Jeszcze raz piszę zadzwoń do nich... Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie nie dostaniesz... Zapewne była cena 0.00zł ponieważ nie ustalili jeszcze ceny. Cytuj
0 FITBest 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Powiedziano mi że to błąd systemu i anulowano zamówienie Cytuj
Pytanie
FITBest 0
Zakupiłem na FM wyrzutnię P7231 - STORM. Ich cena to 0,00zł to jakaś pomyłka ???
Bo w zamówieniu napisane jest że płacę tylko 24zł za przesyłkę a zamówiłem ich kilka. I jeśli to pomyłka to otrzymam zamówiony towar ??
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi