lux17 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 mam pytanie w jakim dobrym, sprawdzonym sklepie internetowym kupić fajerwerki żeby doszły na sylwestra??Chodzi żeby był sprawdzony a nie podpucha jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 fajerwerkimarket.plMusisz koniecznie zamówić dziś. Bo od jutra już nie przyjmują zamówień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lux17 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 a jakie byście proponowali fajerwerki??a za przesyłkę płace raz??ja pewnie zamówię kilka petard i jakieś rakiety, co o tym myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Napisz nam jaką konkretnie kwotą dysponujesz. Za przesyłkę płacisz raz, płatne za pobraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Lux17 jak wpisujesz się na nowe forum to poczytaj go najpierw unikniesz wtedy zadawania zbędnych pytań ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lux17 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 100zł taka kwotą dysponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 do 28 grudnia do godz. 12 przyjmują, już zmienili. Ja bym zamówił tak jak mówią poprzednicy na fajerwerkimarket, ale to jak najszybciej dziś koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi