Skocz do zawartości

TM-1 Thunder King

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moździerz amatorski jednostrzałowy,
znany również pod nazwą "Thunder King".

Producent: Tropic
Ilość: 6 moździerzy (w opakowaniu)
Ilość strzałów: 1
Ilość efektów: 2
Wymiary: wysokość 123 mm, średnica 22 mm
Efekt: czerwony błysk z głośnym wystrzałem.

FOTO 1
FOTO 2
FOTO 3
FOTO 4
FOTO 5

Osobiście sądziłem żę będzie ciekawszy na żywo.
Po odpaleniu jest huk na ziemi(niezaglośny) wystrzał w powietrze i u góry rownież huk troszke głośniejszy(ale nic nadzwyczajnego) + rozbłysk.
Osobiście chyba niebęde go kupował na sylwestra choc na zabawe przed sylwestrem moze być!

(Wieczorem moze umieszcze filmik.)

Opublikowano

A ladnz chociaz ten rozprysk ? bo ja tez zamowilem go na JGS !!

Opublikowano

FILM
(filmy prosze sciagac na dysk, prawy przycisk myszy i zapisz element docelowy jako..)

bedziemy jeszcze raz filmowac thunder kinga bo, na tym filmiku niezalapal sie caly wubuch w powietrzu, choc i tak byl mizerny. wiec zadna strata

Opublikowano

ja myślałem że bedzie lepszy a to tylko buum bez żadnego efektu
ila za niego dałes??

Opublikowano

Gdybyś się przypatrzył zobaczyłbys efekt , według mnie to jest nie warte swojej ceny

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to słaby ten Thunder King.

Opublikowano

Słaby ! ale za 4,25/6szt to co byś chciał lepszego !!!!!!!!

Opublikowano

Nowe filmiki: :!:
FILM 1 - najlepszy
FILM 2 - najlepszy
FILM 3
FILM 4

(filmy prosze sciagac na dysk, prawy przycisk myszy i zapisz element docelowy jako..)

Opublikowano

Ten Thunder King to syf, jedynie huk fajny.

Opublikowano

ja osobiscie niepolecam tego, pierwszy i ostatni raz kupilem...

Opublikowano

Lepiej kupić cytrynki za 60 gr. i zrobic wezyk w nocy, a lont z prochu (fajnie to wygląda i fajnie wali).

Opublikowano

Ja tam sobie paczke zamowie:Pmowicie ze efekt kiepski, ale spojrzcie jaka cena za sztuke okolo 70 gr za wyrzutnie czy tam mozdzierz:PTak jak wapster napisal dobre do zabawy :lol:

Opublikowano

Ja dzisiaj puściłem jednego Thundera !! Cisza na osiedlu i nagle BUUUUUM !!! Trochę lipny efekt ale bum dobre !!

• 1 rok później...
Opublikowano

ja kupiłem tego thunder kinga za 1.20zł i muszze powiedzięć że efekt świetlny ma kiepski ale huk ogromny, podczas wystrzału jest leciutki hałas a następnie leci takie coś jak w rzymskich ogniach [szelka albo gwiazdka nie pamiętam jak się na to mówi :smile: ] koloru zielonego i na jakiś 25m wybucha dość głośno.Polecam tym kto lubi duży huk

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

ja oglądałem filmiki na yt z tym Thunder kingiem i powiem że fajny najpierw takie puff a potem jak nie grzmotnie to łoł jeżeli znajdę to kupie na wypróbowanie i nagram film

Opublikowano

Jedyne miejsce w internecie gdzie to widziałem to na www.jgs.pl . I raz tam zamawiałem te thundery i naprawdę fajne - głośny huk.

• mantis zmienił(a) tytuł na TM-1 Thunder King