wapster 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 Moździerz amatorski jednostrzałowy, znany również pod nazwą "Thunder King". Producent: Tropic Ilość: 6 moździerzy (w opakowaniu) Ilość strzałów: 1 Ilość efektów: 2 Wymiary: wysokość 123 mm, średnica 22 mm Efekt: czerwony błysk z głośnym wystrzałem. FOTO 1 FOTO 2 FOTO 3 FOTO 4 FOTO 5 Osobiście sądziłem żę będzie ciekawszy na żywo. Po odpaleniu jest huk na ziemi(niezaglośny) wystrzał w powietrze i u góry rownież huk troszke głośniejszy(ale nic nadzwyczajnego) + rozbłysk. Osobiście chyba niebęde go kupował na sylwestra choc na zabawe przed sylwestrem moze być! (Wieczorem moze umieszcze filmik.) Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 A ladnz chociaz ten rozprysk ? bo ja tez zamowilem go na JGS !! Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2006 FILM (filmy prosze sciagac na dysk, prawy przycisk myszy i zapisz element docelowy jako..)bedziemy jeszcze raz filmowac thunder kinga bo, na tym filmiku niezalapal sie caly wubuch w powietrzu, choc i tak byl mizerny. wiec zadna strata Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 1 Grudnia 2006 ja myślałem że bedzie lepszy a to tylko buum bez żadnego efektu ila za niego dałes?? Cytuj
corni1991 0 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Gdybyś się przypatrzył zobaczyłbys efekt , według mnie to jest nie warte swojej ceny Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Słaby ! ale za 4,25/6szt to co byś chciał lepszego !!!!!!!! Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2006 Nowe filmiki: : FILM 1 - najlepszyFILM 2 - najlepszyFILM 3 FILM 4 (filmy prosze sciagac na dysk, prawy przycisk myszy i zapisz element docelowy jako..) Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2006 ja osobiscie niepolecam tego, pierwszy i ostatni raz kupilem... Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Lepiej kupić cytrynki za 60 gr. i zrobic wezyk w nocy, a lont z prochu (fajnie to wygląda i fajnie wali). Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja tam sobie paczke zamowie:Pmowicie ze efekt kiepski, ale spojrzcie jaka cena za sztuke okolo 70 gr za wyrzutnie czy tam mozdzierz:PTak jak wapster napisal dobre do zabawy :lol: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja dzisiaj puściłem jednego Thundera !! Cisza na osiedlu i nagle BUUUUUM !!! Trochę lipny efekt ale bum dobre !! Cytuj
marcinkometa 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 ja kupiłem tego thunder kinga za 1.20zł i muszze powiedzięć że efekt świetlny ma kiepski ale huk ogromny, podczas wystrzału jest leciutki hałas a następnie leci takie coś jak w rzymskich ogniach [szelka albo gwiazdka nie pamiętam jak się na to mówi :smile: ] koloru zielonego i na jakiś 25m wybucha dość głośno.Polecam tym kto lubi duży huk Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 ja oglądałem filmiki na yt z tym Thunder kingiem i powiem że fajny najpierw takie puff a potem jak nie grzmotnie to łoł jeżeli znajdę to kupie na wypróbowanie i nagram film Cytuj
Adri 1 Opublikowano 11 Listopada 2008 Jedyne miejsce w internecie gdzie to widziałem to na www.jgs.pl . I raz tam zamawiałem te thundery i naprawdę fajne - głośny huk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi