Dodo19972 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam W Linku Na Dole Podaje Stronę do Tegorocznej gazetki z IntermarchéZobaczcie 1 Stronę I Tam > Otwórzcie i Jeszcze 2 i 3http://strefagostyn.com/index.php/intermarche.htmlMam Takie 1 Pytania1.Te Rakiety Diablo co jest ich 12 jakie to są JR2,4,6,8 ????2.Ułóżcie mi z ^^^ gazetki stuff za 30 zł Z Góry THX :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Te rakiety Diabolo to JR2, przecież pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jeżeli nic nie masz to :Nie mam pojęcia czy to Diablo jr4 czy jr6 bo wątpie żeby to było bo ta cena troszkę za niska ale :Diablo 12złSaturn <dla zabawy> 3 złWyrzutnia hi-tec 13 zł Razem 28 zł A jezeli już masz coś to polecam: Hi-Tec, Może rzymiaki i może ten zestaw za 9.99 lecz trudno powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 1. To są JR2,2. Za tę kwotę w Intermarche nic ciekawego się nie ułoży , ale jeśli już musisz to proponuję: Wyrzutnię Hi-Tec (12,99zł) no i... sam nie wiem, zestaw rubicon 18,99 zł?! W tej cenie nie widzę nic ciekawego Jak i z resztą nie widzę ogólnie nic ciekawego. Jeśli masz możliwość kupowania w Lidlu to warto się tam wybrać i kupić Moździerz za 25 zł oraz wyrzutnię kobra za 25 zł, lub w biedronce wyrzutnię 10 strzałów za 24,99 zł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 417 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 - Hi-Tec - 13zł- Saturn Missiles - 3zł- Fontanna - 2zł- JR2 Diabolo - 12złRazem: 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 O nie nie dawajcie mu do planu JR2, te rakiety są sux :grin: Ja bym takie coś wziął:saturn missile - 3złhi tec - 13złzestaw rubikon - 19złrazem 35zł - te 5zł dodatkowe na pewno znajdziesz :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dodo19972 0
Witam W Linku Na Dole Podaje Stronę do Tegorocznej gazetki z Intermarché
Zobaczcie 1 Stronę I Tam > Otwórzcie i Jeszcze 2 i 3
http://strefagostyn.com/index.php/intermarche.html
Mam Takie 1 Pytania
1.Te Rakiety Diablo co jest ich 12 jakie to są JR2,4,6,8 ????
2.Ułóżcie mi z ^^^ gazetki stuff za 30 zł
Z Góry THX :D
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi