wapster 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 Stroboskop TC-11: Stroboskopy - fajerwerki dające serię szybkich błysków, rozświetlających najbliższe otoczenie niczym lampa stroboskopowa. Szczególnie widowiskowo prezentuje się w połaczeniu z dymem, którego chmura jest podświetlana krótkimi błyskami jak z flesza. Producent: Tropic Ilość: 10 szt. w opakowaniu Wymiary: 15 x 14 mm Waga:0,15 kg Czas działania: 9-12 sekund Efekt: emisja serii szybkich błysków, jak z lampy błyskowej. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stroboskopy TC-12 Stroboskopy - fajerwerki dające serię szybkich błysków, rozświetlających najbliższe otoczenie niczym lampa stroboskopowa. Szczególnie widowiskowo prezentuje się w połaczeniu z dymem, którego chmura jest podświetlana krótkimi błyskami jak z flesza. Producent: Tropic Ilość: 6 szt. w opakowaniu Wymiary: 85 x 65 mm Waga: 0,15 kg Czas działania: 28-30 sekund Efekt: Seria szybkich błysków, jak z flesza. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- FOTO 1 FOTO 2 FOTO 3 FOTO 4 FOTO 5 Super sprawa te stroboskopy!! Jeden jak i drugi super efekty mają. Ale ja będe kupował tylko te większe dlużej świecą i dają mocniejsze troszke światlo. Polecam : Bardzo : (Wieczorem powinienem dać filmiki) Cytuj
toby 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 ja też to mam co roku polecam Mruga bardzo mocno bardzo fajny efekt :grin: a kiedys mialem takie cos tylko bylo tak duze jak cyrkoblic i jaralo sie chyba z minute albo 2 i dawalo jeszcze raz mocniej od tego malego :mrgreen: Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2006 (filmy prosze sciagac na dysk, prawy przycisk myszy i zapisz element docelowy jako..) FILM 1 - maly strobokopFILM 2 - duzy stroboskop, ze sporej odleglosci kreconyFILM 3 - duzy stroboskopFILM 4 - maly stroboskopFILM 5 - maly stroboskop w lesieFILM 6 - maly stroboskopFILM 7 - mlay stroboskop, rosom w tleFILM 8 - maly stroboskop, ja w tlejeden duzy stroboskop nieodpalil sie, lont sie zpalil do konca i nic.... Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Fajna rzecz. trzeba bedzie sie zaopatrzyc na sylwka. A ile kosztuje 1 sztuka? Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nawet fajne te stroboskopy.Ja za 1 dużego stroboskopa Tropica w sklepie dałem złotówkę.Małe były po 50 groszy. Ale te duże zdecydowanie lepsze. Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2006 Nowe filmiki: : FILM 1 - małyFILM 2 - duzyFILM 3 - mały(filmy prosze sciagac na dysk, prawy przycisk myszy i zapisz element docelowy jako..) Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja kupiłem 4 szt.(nie wiem jakiej firmy)i 2 zamiast błyskać to cicho wybuchły :???: rozrzucając to co było w środku,a 2 ładnie błyskały przez ok.15 s. :smile: . Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 17 Stycznia 2007 jeśli mówisz 'duży' stroboskop o tym co masz na zdjęciu to co jest wieksze...to ja niewiem :lol: ...to akurat jest gówienko ja na meczach Legii często widze jak jest jakaś oprava to są ze 4 razy większe.. [ Dodano: 2007-01-17, 20:37 ] ja też to mam co roku polecam Mruga bardzo mocno bardzo fajny efekt :grin: a kiedys mialem takie cos tylko bylo tak duze jak cyrkoblic i jaralo sie chyba z minute albo 2 i dawalo jeszcze raz mocniej od tego malego :mrgreen: o to właśnie pewnie mówisz o takim co na meczach mają jak są oprawy racja te są o wiele lepsze Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 nie ja widziałem oni mają duże o wiele wieksze od tych i ich jest też dużo... Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Nowe filmiki: : FILM 1 - małyFILM 2 - duzyFILM 3 - mały(filmy prosze sciagac na dysk, prawy przycisk myszy i zapisz element docelowy jako..) Fajne są te stroboskopy,ale strasznie wolno drze z tego serwera polecam serwery uploadu Cytuj
BlueTom 0 Opublikowano 19 Marca 2007 Podajcie mi 10 najlepszych dużych Stroboskopów możecie tez na nr gg 7563864 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Marca 2007 tylko że jest tylko jeden duży. Na jgs można go kupić. Więcej stroboskopów dużych nie znam. Cytuj
Sasek62 0 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Miałem na sylwa te mniejsze... Przepalałem szklaną[tak szklaną ! ! !] butelkę a potem zaraz śniegiem sypałem lub wodą i było słychać psssssst.... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Listopada 2007 Symbol: TC-12Nazwa: Stroboskop TC12Opis: Seria szybkich błysków, jak z flesza. Zdjęcie: http://www.jgs.pl/stroboskop-tc12-p-286.htmlFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=raMkOLgmRVQCena hurtowa: około 5zł (za 6sztuk) Cytuj
Gość Felix Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja mam taki z Zestawu z OBI "Famili Mix" zestawbyło tam 6 stroboskopów ligcht taller jakoś tak mam jeszcze 5 mogę pokazać filmik a te na jgs właśnie chce zakupić moge zrobić filmik i potem wrzuce na youtube ale wydaje sie mi że moje szybciej migają Cytuj
AEQUS ACHTUNG 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Superr bardzzo miii się podobajją te stroboskopy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=lTRiiQ-b24cOdpalone przeze mnie 3 duże stroboskopy TC-12 :mrgreen: Naprawdę polecam. PS: Kliknijcie sobie w wysoką jakość filmu Cytuj
Anton 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 powiedzcie prosi, Tropic mae tylko 2- a wyglądu stroboscops?Które firmy w Polsce jeszcze mae w swoim asortymencie takie wyroby jak stroboscopy ? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak, Tropic ma tylko dwa rodzaje stroboskopów. Co do innych firm to w stroboskopy w swojej ofercie ma firma Śmieszek SM-17 - http://smieszek.com.pl/kategoria-35,2.htm ( pierwszy artykuł ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi