Banba 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Symbol: Nazwa: Zestaw rzymskich ogni Keller Opis: 2 razy po 121 strzałów na 30 metrów Zdjęcie: http://img229.imageshack.us/img229/2372/obi2.jpgFilm: - brak - Cena : 39złMa ktos moze jakis filmik? :mrgreen: zastanawiam sie czy brać? :roll: tylko zeby to nie był efekt tak jak w kobrach albo batmanach :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 A ja myśle, że efekt właśnie będzie taki jak w kobrze czy batmanie.Keller zawsze miało straszne ceny i do d*py efekty.Ja na Twoim miejscu bym tego nie brał, ale równie dobrze Ty możesz być pierwszy który powie nam czy opłaca się to brać czy nie Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 40 dychy haha nasra.. nie dał bym no może z 20 jak by kosztował za 40 to masz wypas zestaw z biedry i jeszcze ci zostanie nawet nie będę szedł do tego Obi bo po co ceny masakra i efekty miałem zestaw ten Famili mix efekty rakiet jak w space explorer albo rakietkach bez dzióbka nawet nie będę się zbliżał do tych dziadowskich produktów :evil: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi