Banba 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 System 4 moździerzy Symbol: Nazwa: Bateria Dragon&Tigers Opis: 4 strzały na wysokosc 60 m czas trwania około 20 sec Zdjęcie: http://img229.imageshack.us/img229/2372/obi2.jpgFilm: Cena : 79,99 zł w Obi opinia nie opłacalne xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 masakra liczyłem na lepszy efekt, ale keller to wiadomo ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Według mnie to jak na killera może byc ,ale niestety na pewno nie za taką cene :neutral:.Gdyby 20zł to może bym jeszcze kupił :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Według mnie strata pieniędzy :neutral: . Za tę cenę można kupić o wiele lepszy moździerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zaraz, zaraz... to jest 80zł za 4 takie beznadziejne strzały?!Kto to kupuje?Za 25zł można mieć moździerza z biedronki czy lidla, który bije to coś na łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Omg..... za taką cenę to można kupic dwa moździerze z 6 szelkami w jednym o kalibrze 2" o wiele lepszy efekt i wiele więcej kuli ale wiadomo to jest keller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Kupują to naiwniacy, którzy nie znają jakości wyrobów różnych film. za 80zł a strzały jak z perfectów, ALE OKAZJA :roll: :roll: :roll: oceniam to 3/10 i nie dziwcie się czemu tak nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nikt się nie dziwi..... masz dużą racje to jest porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Mpi ja sie dziwie czemu tak wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Tragedia, towar który może popsuć radość z fajerwerek podczas sylwestrowo-noworocznego strzelania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nie wiem czemu ta firma tak się lansuje cenami a produkty to beznadziejne czemu obi nie zaopatruje się w produkty innych firm Jorge itp moim zdaniem to jeszcze obi na tym traci kasę bo jest mało kupujących :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 gdyby cena byla 25zł to jeszcze nie bylo by tak zle bo efekty spore no ale nie za pare szelek 80zl haha^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wiem. Każdy może mieś swoje zdanie. Dlatego ja ocenię to tak: jeśli chodzi o stosunek jakość do ceny to moja ocena to: 2/10. Moim zdaniem bardzo nieopłacalny moździerz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi