sword 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 witam mam problem z rakietami poniewaz zastanawiam sie ktore wybrac :razz: R20072 Perfect czy JR31 Thunder taka sama cena, co byscie polecili? Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zdecydowanie perfekty, wystarczy poczytać o nich temat i będziesz wszystko wiedział... :roll: Cytuj
0 sword 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zdecydowanie perfekty, wystarczy poczytać o nich temat i będziesz wszystko wiedział... :roll: czytalem ale mimo to sie zastanawiam bo slyszalem ze w thunderach jest w kazdej rakiecie cracling Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Bierz perfecty, mają całkiem efektowny i duży rozprysk. Thundery to, że tak powiem zostały zepsute na całej linii, maluteńki i słabiutki efekt. Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 w thunderach nie masz 100% pewności ze wszystkie odpalą wiele osób się skarżyło na właśnie te rakietki u mnie tak samo-z 2 rakietki miały nie do końca dociśnięty ląd prawie odpadał-parę rakiet w ogóle nie chciało polecieć-a reszta jak leciała to niziutko, albo opadała po starcie Teraz szczerze mówiąc boje sie kupować takich rakietek jak Demony, Thundery, Perfekty i Diablo ponieważ nie mam pewności...... Cytuj
0 blackhawk777 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać. Zdecydowanie perfecty. Pozdrawiam. Cytuj
0 Mar3kkk 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 nie wiem o co Wam chodzi z tymi thunderami, ja mialem 2 opakowania i efekty super i kazda wypalila (jedna tylko nie wyleciala do gory ale nic sie nie stalo) tak cracling jest w kazdej z thunderow Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 24 Grudnia 2009 nie wiem o co Wam chodzi z tymi thunderami, ja mialem 2 opakowania i efekty super i kazda wypalila (jedna tylko nie wyleciala do gory ale nic sie nie stalo) tak cracling jest w kazdej z thunderow Miales je w tamtym roku!!!efekt sie zmienil jak pisali niektorzy.Nic nie wyciagnales z tego tematu Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Dokładnie, efekty thunderów zostały zmienione co możesz zobaczyć na tegorocznych filmach forumowiczów. Cytuj
Pytanie
sword 0
witam mam problem z rakietami poniewaz zastanawiam sie ktore wybrac :razz: R20072 Perfect czy JR31 Thunder taka sama cena, co byscie polecili?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi